Βραβευση της Green Evolution στα Environmental Awards 2014

Διαβάστηκε από 1549 αναγνώστες -

Με το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Climate Change Prevention, βραβεύθηκε η Green Evolution Α.Ε.(www.green-evolution.eu), για το προιόν «CO2NS/WEBSITE», στο πλαίσιο των Environmental Awards 2014.

 

Το πρωτοποριακό και καινοτόμο αυτό προϊόν προσφέρει την δυνατότητα σε όλους, αφενός να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και το κλίμα μέσω της μέτρησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων λειτουργίας του ιστοχώρου τους, και αφετέρου να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν σχετικές δράσεις για την μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος του ιστοχώρου, έως και της τελικής ανθρακικής ουδετεροποίησης του.

Το βραβευμένο προϊόν περιλαμβάνει δύο υπηρεσίες (επιμέρους προϊόντα), ανάλογα με την ανάγκη και την προτεραιότητα του κάθε ενδιαφερόμενου:

Μέτρηση Ανθρακικού Αποτυπώματος Ιστοχώρου (M-CO2NS/WEBSITE):

Υπηρεσία μέτρησης και υπολογισμού του συνόλου των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (ανθρακικό αποτύπωμα), με την σφραγίδα του  CO2 Neutral Seal (www.co2neutralseal.com), που προκαλούνται από την λειτουργία του ιστοχώρου, με βάση την παρακολούθηση, σε πραγματικό χρόνο, των στοιχείων επισκεψήμοτητάς του, μέσω web analytics. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία δίνονται στο http://goo.gl/FFShry.

Ανθρακικά Ουδέτερος Ιστοχώρος (N-CO2NS/WEBSITE):

Υπηρεσία ανθρακικής ουδετεροποίησης του μετρημένου ανθρακικού αποτυπώματος του ιστοχώρου, με την σφραγίδα του CO2 Neutral Seal (www.co2neutralseal.com). Αυτό επιτυγχάνεται με την επιλογή υποστήριξης σε πιστοποιημένα, εν λειτουργία, έργα θετικά προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία, εγκυρότητα και ιχνηλασιμότητα στην πράξη της ουδετεροποίησης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία δίνονται στο http://goo.gl/WIaJWp.   

Με γνώμονα τη γνωριμία με το Βραβευμένο Καινοτόμο Προϊόν CO2NS/WEBSITE, η Green Evolution A.E. προσφέρει Δωρεάν Μέτρηση του Ανθρακικού Αποτυπώματος ενός ιστοχώρου, μέσω της συμπλήρωσης μίας απλής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο http://goo.gl/oDf0yz. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο www.co2neutralseal.com/website

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ