Δυο νέα βραβεία για την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Διαβάστηκε από 1692 αναγνώστες -

Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, απέσπασε δύο νέες σημαντικές διακρίσεις, στις πρόσφατες τελετές βράβευσης των E-volution awards 2014 και των Environmental Awards 2014.

 

Στην τελετή απονομής των e-volution awards 2014, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, η εταιρεία Κωτσόβολος διακρίθηκε στην κατηγορία «Redesign - Relaunch» για τη ριζική ανανέωση του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.kotsovolos.gr, που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013. Στόχος του εντελώς ανανεωμένου Kotsovolos.gr είναι η διάθεση των καλύτερων online υπηρεσιών για την κάλυψη των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των καταναλωτών. Αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία του ομίλου Dixons, η Κωτσόβολος κατάφερε να παρουσιάσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών με κύρια πλεονεκτήματα το ενισχυμένο customer journey, τις έξυπνες εφαρμογές, τη φιλικότητα στο χρήστη, την ταχύτερη εξυπηρέτηση και την καλύτερη ποικιλία προσφορών και τιμών.

Λίγες ημέρες αργότερα, στην τελετή απονομής των Environmental Awards 2014, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, η Κωτσόβολος βραβεύτηκε στην κατηγορία Logistics, της ενότητας Sustainable Supply Chain. Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε στην εταιρεία για τον βιώσιμο σχεδιασμό στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε συνδυασμό με περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμων για τον χαμηλότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Η προσπάθεια αφορά συνολικά την οργάνωση του Support 360º του ολοκληρωμένου brand υπηρεσιών της Κωτσόβολος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ