Η Building Green Expo 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2017

Building Green Expo 7-9 Απριλίου 2017

Διαβάστηκε από 1491 αναγνώστες -

Eπαγγελματίες από το χώρο της δόμησης, της ενεργειακής και περιβαλλοντικής διαχείρισης, αλλά και της σκίασης, θα προβάλλουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

 
Όπως κάθε χρόνο, επαγγελματίες από το χώρο της δόμησης, της ενεργειακής και περιβαλλοντικής διαχείρισης, αλλά και της σκίασης, θα προβάλλουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, επικοινωνώντας άμεσα με το κοινό της έκθεσης και δημιουργώντας ευκαιρίες για επιχειρηματικές ενέργειες. Η Building Green Expo από το 2002 είναι η καθιερωμένη εμπορική έκθεση για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την Αειφορία, την Πράσινη Δόμηση, τις Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας σε υφιστάμενα και νέα κτίρια και στο δομημένο περιβάλλον, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τις Εναλλακτικές Μορφές Μετακίνησης.
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και σε αυτή τη διοργάνωση επαγγελματίες από το χώρο της δόμησης, της ενεργειακής και περιβαλλοντικής διαχείρισης, αλλά και της σκίασης, θα προβάλλουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, επικοινωνώντας άμεσα με το κοινό της έκθεσης και δημιουργώντας ευκαιρίες για επιχειρηματικές ενέργειες.
 
Η Building Green Expo 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2017, προσφέροντας μία ολιστική προσέγγιση στους επισκέπτες για το κτίριο και για το δομημένο περιβάλλον, ταυτόχρονα με την έκθεση DOMOTEC.

http://www.buildinggreenexpo.gr
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ