H Schneider Electric είναι παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό.

Ηλεκτρική ενέργεια

Διαβάστηκε από 1775 αναγνώστες -

Η Schneider Electric παρουσιάζει τη Νέα Γενιά EcoStruxure, τηνΑρχιτεκτονική και την Πλατφόρμα για ευέλικτες και ολοκληρωμένες IoT- εφαρμογές.

 
Η SchneiderElectric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα ενεργειακής διαχείρισης και αυτοματισμού, παρουσίασε τη νέα γενιά της αρχιτεκτονικής EcoStruxure™ και της αντίστοιχης πλατφόρμας, η οποία επιτρέπει την παροχή λύσεων ΙοΤ για εφαρμογές κτιριακών αυτοματισμών, δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και data centers.

Είναι ανοικτής αρχιτεκτονικής, με μεγάλες δυνατότητες επέκτασης και διαλειτουργικότητας.

Η νέα βελτιωμένη γενιά EcoStruxure εξασφαλίζει τη σύνδεση των τριών βασικών επιπέδων (corelayers) της τεχνολογίας SchneiderElectric, ξεκινώντας από τις συνδεδεμένες συσκευές και τον έλεγχο των συσκευών, και φτάνοντας μέχρι τις εφαρμογές, την ανάλυση δεδομένων και την υποστήριξη υπηρεσιών.
 
  •  Η Ανοικτή Αρχιτεκτονική λύση και η Πλατφόρμα IoT προσθέτουν αξία σε κτιριακές και εργοστασιακές εγκαταστάσεις, DataCenters και δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, τόσο σε επίπεδο διασύνδεσης, ασφαλείας και αξιοπιστίας, όσο και σε αποδοτικότητα και λειτουργία φιλική προς το περιβάλλον.
     
  • Αξιοποιώντας τις προηγμένες τεχνολογίες IoT, την τεχνολογία τηλεπικοινωνίων, τους αισθητήρες, τις διαδικτυακές υπηρεσίες, τις αναλύσεις, και την ασφάλεια δικτύου, προσφέρει καινοτομία σε κάθε επίπεδο, από τη διασύνδεση και τον έλεγχο των συσκευών, μέχρι τις αναλύσεις και τις υπηρεσίες.
     
  • Τα προϊόντα συνεργασίας με εταιρείες όπως η Microsoft, η Intel, και άλλοι, αποτελούν ένα οικοσύστημα ανοικτό σε προγραμματιστές εφαρμογών, επιστημονικούς αναλυτές, προμηθευτές υλικού και παρόχους υπηρεσιών οι οποίοι μπορούν να συν-δημιουργούν λύσεις και εφαρμογές για το μέλλον.

Η νέα γενιά EcoStruxure προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αξία
Το EcoStruxure δίνει στη SchneiderElectric, στους συνεργάτες και τους πελάτες της, τη δυνατότητα να αναπτύσσουν scalable λύσεις IT/OT οι οποίες φέρνουν την καινοτομία σε κάθε επίπεδο ενός οργανισμού ή μιας επιχείρησης.

Αξιοποιώντας τη διασύνδεση και τα δεδομένα, οι πελάτες και οι συνεργάτες της Schneider Electric ενθαρρύνονται να αναπτύξουν εφαρμογές ελέγχου, να εμπλουτίσουν τη λειτουργία τους με στοιχεία από την ανάλυση δεδομένων, και να σχεδιάσουν closed-loop εφαρμογές που θα τους επιτρέψουν να φέρουν την αποδοτικότητα των λειτουργιών τους σε νέα επίπεδα, να λειτουργούν με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τόσο των ανθρωπίνων όσο και των υλικών πόρων που διαθέτουν.

Το EcoStruxure, το οποίο αναπτύσσεται σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας και οργανισμούς προτύπων, ενισχύει την καινοτομία, τα ανοικτά πρωτόκολλα και τη διαλειτουργικότητα μεταξύ συστημάτων και εφαρμογών.


 
Καινοτομία σε κάθε Επίπεδο της Τεχνολογίας
Το EcoStruxure συνεχίζει και αξιοποιεί την ηγετική θέση της Schneider Electric σε προϊόντα και συστήματα αυτοματισμού και διαχείρισης, ώστε να προσφέρει το πιο πλήρες πακέτο συνδυασμένων τεχνολογιών, είτε μέσω cloud είτε on-premise, το οποίο χτίζεται επάνω σε τρία επίπεδα τεχνολογικής καινοτομίας:
  • Το πρώτο επίπεδο αξιοποιεί την τεχνογνωσία της Schneider Electric σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη συσκευών και προϊόντων που ενσωματώνουν ευφυΐα και δυνατότητες διασύνδεσης, όπως αισθητήρες, ασφάλειες χαμηλής και μεσαίας τάσης, μηχανισμούς κίνησης και μοτέρ (drives&actuators).
  • Το δεύτερο επίπεδο (EdgeControl) επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ελέγχουν διάφορες κρίσιμες λειτουργίες, είτε μέσω cloud, είτε on-premise, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Περιλαμβάνει δια-συνδεδεμένες πλατφόρμες ελέγχου, προηγμένους αυτοματισμούς και δυνατότητα χειροκίνητης επέμβασης (operatoroverride). Επίσης, περιλαμβάνει μηχανισμούς τοπικού ελέγχου και προστασίας firewall, ώστε να προκύπτει μέγιστο όφελος με ελάχιστο ρίσκο σε κρίσιμες εφαρμογές.
     
  • Στο τρίτο επίπεδο προσφέρει- ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών, αναλυτικών εργαλείων και υπηρεσιών όπως διαμορφώνεται από τις στοχευμένες επενδύσεις Έρευνας και Ανάπτυξης που κάνει η Schneider Electric, με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων στους κρίσιμους κλάδους του λογισμικού, των αναλύσεων, των υπηρεσιών, και τέλος στην ενσωμάτωση εταιρειών που εξαγοράσθηκαν πρόσφατα, όπως η Invensys, η Telvent και η Summit Energy. 
Καινοτομία σε κάθε επίπεδο: μέσα από μια πλατφόρμα Προηγμένων Δυνατοτήτων
Η πλατφόρμα EcoStruxure αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία μπορεί να χτιστεί ένα ασφαλές πλαίσιο τεχνολογιών IoT το οποίο εξασφαλίζει τρεις βασικές δυνατότητες:
  • Ενσωματωμένη δυνατότητα διασύνδεσης (Embeddedconnectivity) και ευφυΐα που επιτρέπει την ανάπτυξη έξυπνων μηχανισμών ανίχνευσης (smartsensing), ενσωματωμένων υπολογιστικών συστημάτων, μηχανισμών δικτύωσης IPκαι εργαλείων κορυφαίας ανάλυσης.
     
  • Βάση ανάπτυξης έξυπνων λειτουργιών, οι οποίες παίζουν τον ρόλο βασικών δομικών στοιχείων για εφαρμογές ελέγχου, διαχείρισης, αυτοματισμού και βελτιστοποίησης λειτουργιών.
     
  • Βάση ανάπτυξης ψηφιακών υπηρεσιών, οι οποίες προσφέρονται μέσω cloud και επιτρέπουν την παροχή cloud-basedεφαρμογών, αναλύσεων, υπηρεσιών ελέγχου και παρακολούθησης

Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ