Οι ταχυθερμοσίφωνες μας παρέχουν ζεστό νερό άμεσα, στην ποσότητα που χρειαζόμαστε και στην θερμοκρασία που θέλουμε.

Τα σώματα λοθτρού αποτελούν ιδανικές λύσεις για το χώρο του μπάνιου και προσδίδουν ιδιαίτερη ομορφιά και άνεση στον χώρο.

Ζεσταίνουν μικρούς χώρους πολύ γρήγορα και εξασφαλίζουν την άνεση που θέλετε, με το χαμηλότερο κόστος.

Έξυπνες οικιακές λύσεις από την Sieline

Διαβάστηκε από 2150 αναγνώστες -

Η SIELINE διαθέτει ομάδες προϊόντων, οι οποίες ανάλογα με τις κατηγορίες θέρμανσης χώρων (κατοικίες ή επαγγελματικοί χώροι) αλλά και διαφορετικές ανάγκες (μόνιμη ή παραθεριστική διαμονή) και με σχετικά εύκολη τοποθέτηση παρέχει τις πλέον συμφέρουσες λύσεις.

 
Η SIELINE διαθέτει ομάδες προϊόντων, οι οποίες ανάλογα με τις κατηγορίες θέρμανσης χώρων (κατοικίες ή επαγγελματικοί χώροι) αλλά και διαφορετικές ανάγκες (μόνιμη ή παραθεριστική διαμονή) και με σχετικά εύκολη τοποθέτηση παρέχει τις πλέον συμφέρουσες λύσεις. Εάν αναζητάτε λοιπόν, λύσεις για κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση της κατοικίας σας ή του εξοχικού σας, λύσεις που θα σας εξοικονομούν ενέργεια και συνεπώς χρήματα, λύσεις που σας απαλλάσσουν από το πετρέλαιο αλλά σας παρέχει εύκολα και ζεστό νερό χρήσης μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω προϊόντα:
  • Αερόθερμα
Η άμεση και ποιοτική λύση θέρμανσης για διάφορους χώρους είναι τα μεταλλικά και πλαστικά αερόθερμα Dimplex με ή χωρίς χρονοδιακόπτη. Ζεσταίνουν μικρούς χώρους πολύ γρήγορα και εξασφαλίζουν την άνεση που θέλετε, με το χαμηλότερο κόστος.
Tα βιομηχανικά αερόθερμα δίνουν λύσεις θέρμανσης γρήγορα και οικονομικά σε χώρους όπως cafe, εστιατόρια, συνεργεία, γκαράζ, αποθήκες κτλ.
  • Σώματα λουτρού
 Τα σώματα λουτρού της Dimplex είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί για θέρμανση χώρων μπάνιου. Είναι ειδικά σχεδιασμένα από πλευράς ασφάλειας για χώρους λουτρού, έχουν άμεση απόδοση και αθόρυβη λειτουργία με ή χωρίς θερμοστάτη και τοποθετούνται ιδιαίτερα εύκολα. Αποτελούν ιδανικές λύσεις για το χώρο του μπάνιου και προσδίδουν ιδιαίτερη ομορφιά και άνεση στον χώρο.
  • Ταχυθερμοσίφωνες
Οι ταχυθερμοσίφωνες Dimplex και Siemens αποτελούν την ιδανική επιλογή για άμεση παροχή ζεστού νερού χρήσης σε μόνιμες & εξοχικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μικρά ξενοδοχειακά συγκροτήματα λόγω των πλεονεκτημάτων τους όπως  ποιότητα κατασκευής και προστασία της συσκευής από άλατα στο νερό (σε ειδικά μοντέλα).
Οι ταχυθερμοσίφωνες μας παρέχουν ζεστό νερό άμεσα, στην ποσότητα που χρειαζόμαστε και στην θερμοκρασία που θέλουμε. Έτσι πετυχαίνουμε οικονομία σε νερό και σε ενέργεια λόγω της δυνατότητας κατανάλωσης της απαιραίτητης ποσότητας νερού και επιπλέον της αποφυγής θερμικών απωλειών από σωληνώσεις. Έχουν μικρό μέγεθος, τοποθετούνται ιδιαίτερα εύκολα και εξασφαλίζουν μέχρι και 12 λίτρα ζεστό νερό 38˚C το λεπτό και διαθέτουν ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας (σε ορισμένα μοντέλα). Επιπλέον διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό τους.
www.sieline.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ