Στο συνέδριο θα συμμετέχουν Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, καθηγητές, ερευνητές, ιδιοκτήτες κτιρίων, διαχειριστές ακίνητης περιουσίας και επενδυτές.

Έρχεται το 5o ENERGY in BUILDINGS 2016

Διαβάστηκε από 1575 αναγνώστες -

Θα παρουσιαστούν περισσότερες από 36 επιστημονικές εργασίες, περισσότεροι από 18 προσκεκλημμένοι ομιλητές και ένα διαδραστικό εργαστήριο.

 
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016, Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιτισμού (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα.

      Το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριο “Energy in Buildings” και το 1ο Διεθνές Συνέδριο “Energy in Transportation” το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναΐς” στην Αθήνα. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ
 
ΕΓΓΡΑΦΗ για τα Συνέδρια: Η Δήλωση Συμμετοχής γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://ashrae.gr/REGISTRATION/
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής αλλά απαιτείται εγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής στο βίντεο στην ιστοσελίδα πατώντας το κουμπί “Free”. Σχετικές ερωτήσεις μπορείτε να κάνετε αποστέλνοντας μήνυμα στο [email protected].
 
Κεντρικός ομιλητής των συνεδρίων θα είναι ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης καθώς και προσκεκλημμένοι ομιλητές από την Ιταλία, Σερβία, Σουηδία, Αίγυπτο, Γερμανία κλπ. Συνολικά θα παρουσιαστούν περισσότερες από 36 επιστημονικές εργασίες, περισσότεροι από 18 προσκελημμένοι ομιλητές και ένα διαδραστικό εργαστήριο με θέμα “Measurement and Verification of Energy Savings Projects” σε τέσσερεις παράλληλες συνεδρίες.
 
ΕΓΓΡΑΦΗ για το Εργαστήριο: Οι θέσεις στο εργαστήριο “Measurement and Verification of Energy Savings Projects” είναι περιορισμένες στους 30 συμμετέχοντες, και όποιος συνάδελφος θέλει να το παρακολουθήσει πρέπει να το δηλώσει επιπρόσθετα στέλνοντας μήνυμα στο [email protected]. Το εργαστήριο είναι δίωρης διάρκειας και θα παρασχεθεί βεβαίωση συμμετοχής.
 
Για συνεχή ενημέρωση και πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και τις ομιλίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των συνεδρίων http://ashrae.gr/einb2016.php & http://ashrae.gr/eint2016.php
 
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ