Η νέα γενιά των μετατροπέων της εταιρείας, που έχουν εύκολη τοποθέτηση για κάθε εγκατάσταση.

Οι τρόποι τοποθέτησης των μετατροπέων στη πράξη.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Günter Fronius στην Αυστρία το 1945 και η δραστηριότητάς αφορούσε στην κατασκευή φορτιστών μπαταριών και μετασχηματιστών συγκόλλησης.

Ευελιξία και αξιοπιστία

Διαβάστηκε από 1693 αναγνώστες -

Οι μετατροπείς της γενιάς SnapINverter, Fronius Galvo, Primo, Symo & ECO προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες τοποθέτησης που ίσως δεν ειχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα.

 
Χάρη στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους, με κλάσεις προστασίας IP65 και IP66, καθώς και στο καινοτόμο σύστημα ψύξης, όλοι οι μετατροπείς επιτρέπουν την τοποθέτηση τους:
  • Κατακόρυφα σε τοίχο
  • Κατακόρυφα σε κολόνα
  • Σε κεκλιμένη επιφάνεια
  • Σε οριζόντια θέση
Όλοι οι μετατροπείς της Fronius έχουν στον βασικό τους εξοπλισμό πλήρες πακέτο επικοινωνίας με ενσωματωμένο datalogger, webserver, LAN και Wi-Fi. Οι αρχικές ρυθμίσεις για την σύνδεση των μετατροπέων μέσω internet στο online portal Fronius Solar.web γίνονται εύκολα και γρήγορα, είτε με χρήση Η/Υ είτε με χρήση smartphone/tablet. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθείστε τα βήματα του βοηθού αρχικής εγκατάστασης της επικοινωνίας, και μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση είναι πολύ σύντομα προσβάσιμη από παντου.
Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες για την σύνδεση των μετατρoπέων Fronius στο internet με χρήση H/Y ή με χρήση smartphone/tablet
 
Download: Οδηγίες ρύθμισης στο Fronius Solarweb με laptop

Download: Οδηγίες ρύθμισης στο Fronius Solarweb με smartphone/tablet



www.fronius.com/Τηλ. 2310 913 544
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ