Φορέστε πανοπλία προστασίας στα έξοδα

Διαβάστηκε από 4996 αναγνώστες -

`Αριστο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων αλλά και ανανέωση & αξία στο ακίνητό σας!

 
Τι είναι η εξωτερική θερμομόνωση
H λογική της εξωτερικής θερμομόνωσης στηρίζεται στην πλήρη κάλυψη ενός κτιρίου με θερμομονωτικό υλικό, αποφεύγοντας οποιοδήποτε κενό που θα μπορούσε να δημιουργήσει θερμογέφυρες. Με λίγα λόγια το κτίριο επενδύεται ολοκληρωτικά από ειδικά μελετημένα υλικά, που του προσφέρουν εκτός από θερμομόνωση, προστασία διάβρωσης από τις καιρικές συνθήκες  και ανακαινισμένη όψη, δηλαδή μια πανοπλία προστασίας

Πλεονεκτήματα της εξωτερικής θερμομόνωσης
-   Διατηρεί την θερμοκρασία του χώρου για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή λειτουργίας της εγκατάστασης θέρμανσης ή ψύξης.
-  Μειώνει στο ελάχιστο το σχηματισμό θερμογεφυρών, που επιτρέπουν την διαφυγή του εσωτερικού θερμού ή ψυχρού αέρα
-   Προστατεύει την τοιχοποιία από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας, κρατώντας το καλοκαίρι ένα δροσερό και το χειμώνα ένα ζεστό εσωτερικό κλίμα
-   Η μονή τοιχοποιία στην οποία εφαρμόζεται το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης σε νεόκτιστα κτίρια, βελτιώνει την στατικότητα και αυξάνει την ωφέλιμη εσωτερική επιφάνεια των κτιρίων κατά περίπου 5%, ενώ η διπλή τοιχοποιία με ενδιάμεση μόνωση είναι κατά 20-25% λιγότερο αποδοτική (Μελέτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – Δημοσίευση Α. Παπαδόπουλος “Building & Enviroment 2007”
-   Εύκολη εφαρμογή σε νέα αλλά και παλιά  κτίρια χαρίζοντας τους καινούργια όψη
 
Απόσβεση
Aκόμα και φαινομενικά  παρόμοια κτίρια της ίδιας περιοχής δεν μπορούν να συγκριθούν ως προς τις ενεργειακές απαιτήσεις μεταξύ τους και μια υπεραπλούστευση της θερμομόνωσης μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι για να έχουμε μια σωστή θερμομόνωση του κτιρίου θα πρέπει να προηγηθεί μια ενεργειακή επιθεώρηση και μελέτη από εξειδικευμένο μηχανικό.
Δίπλα φαίνεται ένα παράδειγμα υπολογισμού μόνο του άμεσου οικονομικού οφέλους λόγω μείωσης κοστολογίου θέρμανσης και ψύξης, χωρίς να υπολογίζονται όλα τα προαναφερόμενα πλεονεκτήματα και τα κοστολόγια για βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών τοιχωμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απαιτούμενος χρόνος απόσβεσης μπορεί μόνο να μικραίνει καθώς η ενέργεια (ηλεκτρική, πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.τ.λ.) ολοένα ακριβαίνει και παρατηρώντας τις θερμοκρασιακές διαφορές να αυξάνονται με αποτέλεσμα να γίνονται πιο έντονα τα καιρικά φαινόμενα και επομένως η απαίτηση για θέρμανση και ψύξη μεγαλύτερη.

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα!
Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BioPanoply, ξεχωρίζει γιατί επιστρέφει στα πρώτα χρόνια  τα χρήματα του και
- χαρίζει κέρδη γιατί προσφέρει
- μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης,
- μείωσης των εξόδων συντήρησης και
- αύξηση της εμπορικής αξίας του κτιρίου.
 
Το σύστημα biopanoply και τα υλικά του
1. Τοιχοποιία
2. FL 100 ST Biopanoply  Ινοπλισμένο κονίαμα επικόλλησης μονωτικών πλακών
3. Μονωτική πλάκα εξηλασμένης πολυστερίνης ιδανική για θερμομόνωση τύπου XPS
4. FL 100 ST Biopanoply  Ινοπλισμένο κονίαμα επικόλλησης υαλοπλέγματος
5. Υαλόπλεγμα 5x5 mm 160gr/m2
6. Bioprimer Αστάρι πρόσφυσης του Bioplaster με δυνατότητα χρωματισμού
7. Bioplaster Έγχρωμος, αδιάβροχος, ακρυλικός σοβάς τελικής στρώσης επιλεγμένης κοκομετρίας (0.8mm/1.5mm/2.5mm/3.5mm) έτοιμος προς χρήση 

Η λύση με το Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Κτιρίων Marmodom – biopanoply

Η εταιρεία Marmodom σας προτείνει το πιστοποιημένο κατά ETAG 004 (ETICS) από φορέα της ΕΟΤΑ, σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BioPanoply για την προστασία των τοιχωμάτων του σπιτιού σας από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας, διασφαλίζοντας ένα σταθερό κλίμα χειμώνα-καλοκαίρι.
- Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα με το σύστημα Θερμομόνωσης BioPanoply της εταιρείας Marmodom.
- Χτίστε το σπίτι σας από την αρχή με ευρωπαϊκά πρότυπα για την έξυπνη εξοικονόμηση ενέργειας.
- Η ιδανική λύση και για την ανακαίνιση του σπιτιού σας!
- Εξοικονομήστε έξυπνα χρήματα για θέρμανση και κλιματισμό έως 49%
- Αποκτήστε ένα σταθερό κλίμα ευεξίας εντός του σπιτιού σας μειώνοντας τον κίνδυνο υγρασίας & μούχλας.
- Ανανεώστε την εξωτερική όψη του σπιτιού σας γρήγορα και εύκολα προσθέτοντάς του αξία
- Αποκτήστε ενεργειακή ταυτότητα για το ακίνητο σας και προστατέψτε το περιβάλλον εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας τις εκπομπές CO2.
 
Πιστοποιήσεις του Συστήματος biopanoply
Marmodom, είναι από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο των κονιαμάτων στην Ελλάδα, που προχώρησε στην πιστοποίηση ενός ολοκληρωμένου  συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, όπως είναι το Biopanoply και όχι απλώς στην πιστοποίηση των μεμονομένων υλικών, όπως συνηθίζεται από άλλες εταιρείες στο χώρο.
Η πιστοποίηση του Biopanoply έχει γίνει σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια της ευρωπαϊκής οδηγίας ETAG 004 (European Technical Approval Guideline) και φέρει το νούμερο πιστοποίησης ETA 10/131 από τον ανεξάρτητο φορέα της ΕΟΤΑ στη Σλοβενία, την ZAG Ljubljana.
Γιατί είναι σημαντική η πιστοποίηση του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης;
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της Marmodom πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού προτύπου ETAG 004. Στο πρότυπο αυτό περιγράφονται όλες οι προδιαγραφές που πρέπει να έχουν τα συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης ώστε να ανταπεξέλθουν σε ακραίες συνθήκες όπως παγετός, υψηλή θερμοκρασία, ελαστικότητα, αδιαβροχότητα, υδρατμοπερατότητα, αντοχή σε κρούση, ακτινοβολία UV κ.λπ.
Ο χρήστης του συστήματος μπορεί να είναι σίγουρος ότι τα επιμέρους στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεταξύ τους χωρίς κανένα πρόβλημα συμβατότητας, διατηρώντας τις ιδιότητες όλου του συστήματος σταθερές καθΆ όλη τη διάρκεια ζωής του έργου (τουλάχιστον 25 έτη).

marmodom BUILDING MATERIALS
ΒΙ.ΠΑ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
66200 ΔΡΑΜΑ
Τηλ.: 25220 21100
e-mail: info@marmodom.eu 
www.marmodom.eu

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

 • Εξοικονομούμε ενέργεια και χρήμα!

  ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.: Υπεργολαβία Δημοσίων Έργων και Εμπορική Προώθηση και Πώληση ειδικού Εξοπλισμού κατοικιών. Αναλαμβάνει την ένταξή σας στο «Εξοικονομώ Kατ΄ οίκον».
   22990 22932 Περισσότερα
 • Καινοτομία στη πυροπροστασία !

  TEKTO HELLAS: Ο PROTHERM LIGHT είναι ένας καινοτόμος ελαφρύς σοβάς παθητικής πυροπροστασίας αποτελούμενος από παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης EPS, υδραυλικά συνδετικά και ειδικά πρόσθετα.
   2310 511871 Περισσότερα
 • Εγγυημένες λύσεις και στις ποιο απαιτητικές εργασίες

  Η DecoDomiki αποτελεί μια τεχνική εταιρία με πολύχρονη πείρα στον χώρο. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες μόνωσης οι οποίες με προσιτό κόστος προσφέρουν προστασία αλλά και οικονομία ειδικά στην περίπτωση της θερμομόνωσης. Επιπλέον με μεράκι και φαντασία προσφέρουν υπηρεσίες ανακαίνισης.
   2102911420 Περισσότερα
 • H Energy 4you έχει στην λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

  H ENERGY 4YOU με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ενεργειακών αναβαθμίσεων προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Εγκαταστήστε σύστημα net–metering στο σπίτι σας και εξοφλείστε την επένδυσή σας. Έως και…36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα!
   213 031 6009 Περισσότερα
 • Η θερμομόνωση έχει όνομα.

  Η Knauf Insulation από τους πιο μεγάλους παραγωγούς μονωτικών υλικών, παγκοσμίως. Τοp προϊόντα της: Πετροβάμβακας, Φυσικός Ορυκτοβάμβακας, πλάκες από ξυλόμαλλο, διαπνέουσες μεμβράνες και πολυστερίνη.
   2109310567 Περισσότερα
 • Καινοτομία στην ενεργειακή αναβάθμιση

  Η εταιρία Maxen δραστηριοποιείται από το 1997 με εξειδίκευση στη διαχείριση έργων και στην προώθηση δομικών προϊόντων των μεγαλύτερων οίκων παραγωγής.  Κύριος  γνώμονάς της είναι  η προώθηση συστημάτων ξηράς δόμησης, κουφωμάτων, μονώσεων και  χρωμάτων.
   210 8971995 Περισσότερα
 • Πιστοποιηµένα συστήµατα εξωτερικής θερµοµόνωσης

  Marmodom BUILDING MATERIALS: Βέλτιστη λύση για ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές, µιας και έχει εύκολη εφαρµογή τόσο σε καινούργια όσο και παλιά κτίρια. Η ιδανική πανοπλία για κάθε κατασκευή, πιστοποιηµένη σύµφωνα µε την ευρωπαϊκή οδηγία ETAG 004.
   25220 21100 Περισσότερα
 • Εγγυημένη λύση στη θερμομόνωση!

  H ΕCOCOSMOS, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ελλάδος της KREISEL, παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Biotynk polisilikonowy. Με αυτοκαθαριζόμενο σιλικονούχο επίχρισμα, το BIOTYNK επιδεικνύει τετραπλάσια αντοχή σε κρούσεις.
   2102530130 Περισσότερα

Υγρασία: Πως θα απαλλαχθείς οριστικά;

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

Μόνωσε το, για να μην δίνεις τα μαλλιοκέφαλα σου!

Εσωτερική VS Εξωτερική Θερμομόνωση: Τι με συμφέρει;

Υγρομόνωση ή Θερμομόνωση; Δες τι πραγματικά χρειάζεσαι!

Οριστικό ΤΕΛΟΣ στη σπατάλη...

Κράτα τη ζέστη έξω!

Μόνωση, για 70% λιγότερα χρήματα σε θέρμανση και ψύξη!

Μόνωση, βεβαίως ναι! Εσωτερική ή εξωτερική όμως;

Θερμομόνωση Σπιτιού: Το Α & το Ω της εξοικονόμησης

Τέρμα στη σπατάλη

Μόνωση, ναι! Αλλά εσωτερική ή εξωτερική;

Οδηγός Θερμομόνωσης: Πανοπλία προστασίας στα έξοδα

Να πως θα χαιρετήσεις μια για πάντα την υγρασία!

Μήπως η υγρασία τσούζει το σπίτι σου;

Top διαμονή με λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας

Ζεστοί χώροι, χωρίς να ανάψεις τη θέρμανση!

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ`ΟΙΚΟΝ: Βήμα – βήμα τι πρέπει να κάνουν οι 28.211 ωφελούμενοι

Μόνωση, για να μην δίνεις τα μαλλιοκέφαλά σου για θέρμανση!

Φορέστε πανοπλία προστασίας στα έξοδα

περισσότερα »