Υφάσματα σου φορτίζουν από κινητό μέχρι...ιστιοπλοϊκό

Διαβάστηκε από 4242 αναγνώστες -

Οι ηλιακές συνθετικές ίνες ενσωματώνονται σε υφάσματα, επιτρέποντας σου να έχεις ηλεκτρικό ρεύμα όπου και αν βρίσκεσαι αρκεί… να σε βλέπει ο ήλιος! Τέρμα οι άδειες μπαταρίες σε κινητό, laptop και ψυγειάκια παραλίας. Τώρα ξενοιάζεις από φορτιστές μια και καλή!

 
  • Υπάρχουν υφάσματα με ηλιακές συνθετικές ίνες που παράγουν ρεύμα όταν τα βλέπει ο ήλιος!
Επιστήμονες, έχουν αναπτύξει ένα επαναστατικό προϊόν στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες λεπτού υμένα και οργανικών φωτοβολταϊκών: το «ηλιακό ύφασμα»!
Συνθετικές ίνες υφάσματος καλύπτονται από ένα κυλινδρικό ειδικό υλικό, το οποίο καταφέρνει να παράγει ηλεκτρικό ρεύμα όταν το βλέπει ο ήλιος.
  • Βγήκαν τέντες παραλίας που σου φορτίζουν από λάμπα μέχρι laptop και ψυγειάκι!  
Κρύα μπύρα – παραλία, έτοιμη! Ποιο beach bar και ποια ζεματιστή άμμος! Μια τέντα 6x6 από ηλιακό ύφασμα μπορεί να σου προσφέρει αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσει λάμπες, laptop, ανεμιστήρες, μέχρι και ένα μικρό ΨΥΓΕΙΟ!
Μια ηλιακή σκηνή της Orange, εκτός από την «παραδοσιακή» χρήση της ενέργειας που σου προσφέρει ο ήλιος (φορτίσεις κινητών, τροφοδοσία σε λάμπες κλπ) δίνει και ένα μπόνους χαρακτηριστικό: Με ένα μήνυμα από το κινητό, λάμπει ώστε να μπορείς να την ξεχωρίζεις εύκολα και να μην ψάχνεσαι που έχεις στήσει!
  • Τα ηλιακά πανιά μπορούν να τροφοδοτήσουν με ρεύμα ολόκληρο ιστιοπλοϊκό!
Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις από ένα πανί στο σκάφος σου; Να σου ψήνει και καφέ!
Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του ηλιακού υφάσματος, ένα πανί στο ιστιοπλοϊκό έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσει όλα τα ηλεκτρικά όργανα του σκάφους, από το βαθύμετρο μέχρι… το «μάτι» για ελληνικό!
  • Μπορείς να φορτίζεις το κινητό σου, φορώντας τα νέα «ηλιακά» ρούχα!
Η τεχνολογία του ηλιακού υφάσματος μπορεί να ενσωματωθεί και στην ενδυμασία. Με τα «ηλιακά» σου ρούχα, μπορείς να βγεις για περίπατο ή για τρέξιμο και παράλληλα να φορτίζεις και το κινητό σου!
Και όσον αφορά το χρώμα; Παρόλο που οι ίνες είναι διαφανής, «παίζοντας» με την πυκνότητά τους μπορούν να πάρουν χρώματα όπως μπλε, καφέ και πράσινο!

Ποιο από τα παραπάνω προϊόντα θα αγόραζες; 

Tags: ECO GADGETS
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ