Το σύστημα LED που θα διαθέτει, θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με internet υψηλής ταχύτητας μέσω wifi.

Η μεγαλύτερη γιγαντοοθόνη LED στην Ευρώπη

Διαβάστηκε από 2472 αναγνώστες -

Το διάσημο σημείο του Λονδίνου με τις 6 γιγαντοοθόνες που αναβοσβήνουν με διαφημίσεις, πρόκειται να γίνει γνωστό και ως το μέρος με τη μεγαλύτερη γιγαντοοθόνη με τεχνολογία LED στην Ευρώπη.

 
Το Piccadilly Circus είναι μία από τις πιο γνωστές περιοχές του Λονδίνου, με τους κατοίκους του να λένε χιουμοριστικά, ότι δεν γίνεται να σταθείς για λίγο εκεί χωρίς να συναντήσεις κάποιο γνωστό.

Είναι άλλωστε από τα πιο διάσημα σημεία συνάντησης, καθώς εκεί υπάρχουν οι 6 φωτεινές πινακίδες, στις οποίες και διαφημίζονται μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.

Η παράδοση του χώρου όμως, αναμένεται σύντομα να συνδυαστεί και με την πλέον προηγμένη τεχνολογία, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ έχει ληφθεί η απόφαση για την αντικατάσταση των 6 χωριστών οθονών, με μία ακόμη πιο τεράστια.
Η νέα γιγαντοοθόνη, θα είναι υψηλής ανάλυσης και βασισμένη στην τεχνολογία LED, έχοντας πολύ περισσότερες δυνατότητες, πέρα από το χωρισμό σε 6 μέρη. Το ύψος της θα είναι 17,56 μέτρα, το πλάτος της 44,62 μέτρα και το συνολικό εμβαδό του θα ανέρχεται στα 784 τετραγωνικά μέτρα.

Το σύστημα LED που θα διαθέτει, θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με internet υψηλής ταχύτητας μέσω wifi, θα παράγει τρισεκατομμύρια χρώματα και θα μπορεί να παίζει διαδραστικά βίντεο συνεχούς ροής.

Όταν είναι σε λειτουργία μάλιστα, δεν θα είναι μόνο σε θέση να εμφανίζει διαφημίσεις, αλλά και τον καιρό, την κυκλοφορία στους δρόμους, αθλητικά αποτελέσματα, τιμές των μετοχών, αλλά και εικόνες από το Twitter, το Facebook και το Instagram.

ΠΗΓΗ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ