Μπορείς εύκολα να ελέγχεις την ποιότητα του αέρα στο σπίτι σου!

Διαβάστηκε από 4852 αναγνώστες -

Η συσκευή AirVisual Node ελέγχει την ποιότητα του αέρα και σε ειδοποιεί για τα αιωρούμενα σωματίδια, τη μόλυνση και την υγρασία εντός και εκτός σπιτιού. Μπορεί να ελεγχθεί και μέσω κινητού, ενώ διαθέτει λειτουργία alert με τις πηγές μόλυνσης και tips για να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου.

 
  • Tο AirVisual Node διαθέτει τεχνολογία alert που ειδοποιεί τον κάτοχο για οποιοδήποτε ασυνήθιστο χαρακτηριστικό του αέρα στο σπίτι ή το γραφείο.
 Με την τελευταία τεχνολογία των μετρήσεων και ειδικά  την τεχνολογία alert ειδοποιεί τον κάτοχο για οποιοδήποτε ασυνήθιστο χαρακτηριστικό του αέρα στο σπίτι ή το γραφείο. Eνσωματώνει μάλιστα σε πραγματικό χρόνο τα αιωρούμενα σωματίδια (PM) και τις μετρήσεις του CO2, μαζί με τη θερμοκρασία και την υγρασία των εκάστοτε χώρων, ενώ όλες αυτές οι μετρήσεις εμφανίζονται σε μία οθόνη LED 5 ιντσών.
 
  • Έχει τη δυνατότητα για προβλέψεις τριημέρου της ποιότητας του αέρα σε ένα χώρο!
Έτσι μπορείτε να σχεδιάστε τις δραστηριότητές σας με βάση την ποιότητα του αέρα και τις καιρικές προβλέψεις και να βελτιστοποιήσετε την υγεία σας, για  άνεση κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων!
  • Το AirVisual Node μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή να ελεγχθεί μέσω κινητού!
Πρόκειται για μία συσκευή, ιδιαίτερα εύχρηστη, η οποία σε αντίθεση με τις εφαρμογές των κινητών, δεν χρειάζονται την παρουσία του κινητού στον εκάστοτε χώρο, έχοντας τη δυνατότητα να ελέγχεται από διαφορετικούς ανθρώπους και μέσω κινητών, αλλά και αυτόνομα.
  • Συγκρίνει τον εσωτερικό με τον εξωτερικό αέρα και εντοπίζει τις πηγές μόλυνσης!
Εντοπίζει τις πηγές ρύπανσης της ατμόσφαιρας συγκρίνοντας γρήγορα την ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου με εξωτερικά δεδομένα.

Εσύ θα αγόραζες την έξυπνη συσκευή που «διαβάζει» τον αέρα; 
 

Tags: ECO GADGETS
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ