Η WiloHellas προσκαλεί όλους τους Έλληνες υδραυλικούς να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Η πολύχρονη πορεία της Wilo και η μέχρι τώρα στρατηγική της έχουν θεμελιώσει σχέσεις εμπιστοσύνης κι αφοσίωσης με τους πελάτες της.

MyWiloBonus:Πρόγραμμα Επιβράβευσης Υδραυλικών

Διαβάστηκε από 1663 αναγνώστες -

Η WiloHellas προσκαλεί όλους τους Έλληνες υδραυλικούς να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό Πρόγραμμα Επιβράβευσης

 
      H WiloHellas καινοτομεί για άλλη μία φορά λανσάροντας το MyWiloBonus, ένα online πρόγραμμα το οποίο επιβραβεύει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι εγκαταστάτες-υδραυλικοί στα προϊόντα της, προσφέροντας δώρα, εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια στα Μέλη του.
Αμέσως μετά τη δωρεάν εγγραφή στην ιστοσελίδα του προγράμματος 
MyWiloBonus, ο πελάτης μπορεί να καταχωρίσει το τιμολόγιο αγοράς και να επωφεληθεί από τους πόντους που προσφέρονται μέσω του MyWiloBonus. 
     
Με την αγορά των προϊόντων Wilo,οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα κερδίζουν διπλά.
  • ΑφΆ ενός χρησιμοποιούν τα καινοτόμα προϊόντα της Wilo, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ενεργειακή απόδοση σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κι αφετέρου
  • ανταμείβονται για την εμπιστοσύνη τους με όμορφα δώρα.
 
     Στη σελίδα “Tips&Tricks” υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες που απαντούν σε ερωτήματα που μπορεί να έχει ο επαγγελματίας, κάνοντας τη δουλειά του πιο εύκολη. Η WiloHellas προσκαλεί όλους τους Έλληνες υδραυλικούς να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό Πρόγραμμα Επιβράβευσης που δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνους και σαν δώρο καλωσορίσματος, προσφέρει 100 πόντους δωρεάν με την εγγραφή! Το πρόγραμμα επιβράβευσης MyWiloBonus είναι διαθέσιμο σε iOS και Android. 
     
Η πολύχρονη πορεία της Wilo και η μέχρι τώρα στρατηγική της έχουν θεμελιώσει σχέσεις εμπιστοσύνης κι αφοσίωσης με τους πελάτες της, μια κι η εταιρία φροντίζει πάντα με τις κινήσεις της να στηρίζει τους επαγγελματίες του χώρου. Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας δημιουργήθηκε το πρόγραμμα MyWiloBonus, επιβεβαιώνοντας το μότο της εταιρίας : «Γιατί η Wilo σας νοιάζεται».
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ .

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ