Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2017

Πρώτη διεθνής έκθεση Verdetec

Διαβάστηκε από 1489 αναγνώστες -

Εντείνεται από την T-Press η επικοινωνιακή εκστρατεία για την ενημέρωση των φορέων και της αγοράς για την «πράσινη» διεθνή έκθεση

 
       Οι σημαντικότεροι φορείς των κλάδων και μερικές από τις πιο δραστήριες επιχειρήσεις δίνουν το παρόν στη διεθνή έκθεση Verdetec για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2017, θα συμμετέχουν όσοι φέρνουν τη νέα εποχή με την «πράσινη οικονομία» τόσο ως εκθέτες, όσο και ως σύνεδροι.
       Την αρχή για τη διοργάνωση του συνεδριακού μέρους της έκθεσης, υπό τον τίτλο Verde.Tec Forum, κάνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ). Θα διοργανώσει ειδική εκδήλωση με τίτλο «Η νέα αγορά ηλεκτρικής ενέργειας», στην οποία αναμένεται να γίνει ανάλυση των δεδομένων που υπάρχουν σήμερα στην αγορά. Σημαντικές αναμένεται να είναι οι τοποθετήσεις για το πώς θα οδηγηθούμε στο στόχο που θέτει η Ε.Ε. για το 2020 ώστε το 18% της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας να προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για εκδηλώσεις, από την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Φωτοβολταϊκών και άλλους φορείς που έχουν δώσει την αιγίδα τους. 
       Αιγίδες και υποστηρίξεις έχουν δώσει ήδη η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων(ΕΕΔΣΑ) και ο  Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) . Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταχθούν ακόμα περισσότεροι φορείς, όπως: υπουργεία, επιμελητήρια και πολυτεχνικές σχολές.

www.verde-tec.gr / τηλ.επικοινωνίας: 210 6800470


 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ