Ο SBC GREECE (Sustainable Building Council GREECE) είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός φορέας.

Η BRE(Building Research Establishment Environmental Assessment Method) είναι η διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος μέτρησης και πιστοποίησης για την αειφορία των ακίνητων και του δομημένου περιβάλλοντος.

Οι μεγάλες δυνατότητες του φορέα BRE στο τομέα του περιβάλλοντος καθώς και οι γνώσεις του SBC GREECE θα δόσουν ώθηση ώστε η Ελλάδα να κάνει κτήμα της την αειφορία και να διαμορφώσει ένα περιβάλλον φιλικότερο προς τον άνθρωπο.

Συνεργασία BRE και SBC Ελλάδας

Διαβάστηκε από 1748 αναγνώστες -

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της SBC GREECE με τον Βρετανικό φορέα BRE (Building Research Establishment) που είναι σε παγκόσμιο επίπεδο φορέας έρευνας ακινήτων.

 
Σκοπός της συνεργασίας είναι η προώθηση αλλαγών στο τομέα των ακινήτων για την ανάπτυξη ενός αειφόρου περιβάλλοντος. Οι μεγάλες δυνατότητες του φορέα BRE στο τομέα του περιβάλλοντος καθώς και οι γνώσεις του SBC GREECE θα δόσουν ώθηση ώστε η Ελλάδα να κάνει κτήμα της την αειφορία και να διαμορφώσει ένα περιβάλλον φιλικότερο προς τον άνθρωπο.

Ο SBC GREECE (Sustainable Building Council GREECE) είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός φορέας, μοναδικό και επίσημο μέλος του WGBC (World Green Building Council) στην Ελλάδα. Το όραμα του SBC GREECE είναι η εγκαθίδρυση πολιτισμού αειφορίας και ορθής συμπεριφοράς στα ποικίλα ενδιαφερόμενα μέρη του δομημένου περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Η αποστολή του είναι να ηγηθεί και να διευκολύνει την μεταμόρφωση του δομημένου περιβάλλοντος και των κοινοτήτων του στην Ελλάδα, σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας και λειτουργώντας με αειφόρο τρόπο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ