Εξωτερικά δεν φαίνεται κάτι σε σχέση με τα κανονικά παπλώματα.

Τα κλιπς που τοποθετούνται γύρω απο το πάπλωμα και βοηθούν την διαδικασία στρωσίματος

Η σύνδεση με έξυπνα κινητά τηλέφωνα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τον χρήστη.

Ένα τεχνικό σχεδιάγραμμα του παπλώματος.

Ο συμπιεστής που κάνει την ουσιαστική δουλειά.

Το έξυπνο πάπλωμα(βίντεο)

Διαβάστηκε από 3889 αναγνώστες -

Το Smartduvet είναι ένα διαφορετικό πάπλωμα γιατί όχι μόνο σε ζεσταίνει αλλά σε βγάζει από τον καθημερινό κόπο. Τι σημαίνει αυτό;

 
Το συγκεκριμένο πάπλωμα διαθέτει έναν συμπιεστή που μπείνει στην παπλωματοθήκη, δηλαδή πάνω-πάνω στο κρεβάτι. Από άκρη σε άκρη είναι τοποθετημένα κάποια κλιπς που με τη σειρά τους βοηθούν το πάπλωμα να στρωθεί μόνο του!

Με λίγα λόγια ο συμπιεστής ωθεί τα ειδικά κλίπς στις άκρες του παπλώματος και σε λίγα δευτερόλεπτα το κρεβάτι είναι στρωμένο. Μάλιστα μέσω εφαρμογής στο κινητό μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο πάπλωμα, για παράδειγμα να προγραμματίσετε πότε θα στρωθεί αλλά και να λάβετε ειδοποίηση από αυτό όταν είναι έτοιμο να δουλέψει για σας.

Όσον αφορά στις διαστάσεις, υπάρχουν διάφορα μεγέθη με τη βασική έκδοση να ξεκινάει από τα 289 δολάρια. Όλα αυτά όμως στη περίπτωση που το πάπλωμα αυτό βγει στη παραγωγή, γιατί ακόμη βρίσκεται σε στάδιο χρηματοδότησης μέσω της γνωστής καμπάνιας Kickstarter. Πάρτε μια γεύση από το μαγικό κρεβάτι με το παρακάτω βίντεο:




ΠΗΓΗ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ