Η ποικιλία και το μοναδικό design των θερμοπομπών Dimplex ομορφαίνουν τους χώρους.

Η Sieline ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των πελατών της, είτε πρόκειται για κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση σπιτιού.

Οι θερμοπομποί προσφέρουν εύκολη και γρήγορη θέρμανση, λειτουργούν με την χρήση μόνο μίας πρίζας και χωρίς έξοδα.

¶νεση, ταχύτητα,οικονομία

Διαβάστηκε από 1692 αναγνώστες -

Η Sieline με τους θερμοπομπούς σας απαλλάσσει γρήγορα από το πετρέλαιο και εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια με την χρήση μόνο μίας πρίζας.

 
Οι θερμοπομποί κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, καθώς εξασφαλίζουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα «παραδοσιακά» συστήματα θέρμανσης. Συνοπτικά:
  • Οι θερμοπομποί ανταποκρίνονται ιδανικά στην ανάγκη αντικατάστασης των συστημάτων πετρελαίου, που επιφυλάσσουν αυξημένα λειτουργικά έξοδα κατανάλωσης, αλλά και μεγάλα κόστη εγκατάστασης και συντήρησης.
  • Οι θερμοπομποί προσφέρουν εύκολη και γρήγορη θέρμανση, λειτουργούν με την χρήση μόνο μίας πρίζας και χωρίς έξοδα εγκατάστασης ή συντήρησης.
  • Οι θερμοπομποί εξοικονομούν χώρο και μηδενίζουν τις απώλειες θέρμανσης που οφείλονται στις σωληνώσεις και στον λέβητα.
Η SIELINE προσφέρει μια πλήρη γκάμα θερμοπομπών, ποιότητας και άψογης αισθητικής της Dimplex, κορυφαίου ευρωπαϊκού ονόματος στην αγορά, που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες των πελατών της, είτε πρόκειται για κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση, μόνιμη ή εξοχική κατοικία, καθώς και επαγγελματική στέγη. Συγχρόνως, η ποικιλία και το μοναδικό design των θερμοπομπών Dimplex ομορφαίνουν τους χώρους όπου τοποθετούνται καθιστώντας τους κατάλληλους για περιπτώσεις αναπαλαίωσης ή ανακαίνισης.
  • Σώματα υπέρυθρης θέρμανσης - ακτινοβολίας Dimplex
Για μόνιμη ή συμπληρωματική θέρμανση με μία κίνηση στην πρίζα. Η SIELINE προσφέρει μια πλήρη γκάμα θερμαντικών σωμάτων υπέρυθρης ακτινοβολίας, ποιότητας και άψογης αισθητικής της εταιρείας Dimplex με σκοπό να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες που δημιουργούνται ανάλογα με τις περιπτώσεις των πελατών της. Κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση, μόνιμη ή εξοχική κατοικία καθώς και επαγγελματική στέγη.
 
  • Ηλεκτρικά Τζάκια Dimplex
Επίτοιχα, επιδαπέδια ή εντοιχιζόμενα, τα ηλεκτρικά τζάκια ήρθαν για να αντικαταστήσουν τις πολυδάπανες παραδοσιακές εστίες, προσφέροντας ζεστασιά δίχως έννοιες, για ατέλειωτες ώρες θαλπωρής με την οικογένεια, τους φίλους, η απλά με τον εαυτό σας. Αξιοποιώντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της θέρμανσης,τα ηλεκτρικά τζάκια αποτελούν μια σύγχρονη και ξεχωριστή επιλογή.

www.sieline.gr / τηλ.: 210 6830351-2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ