1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ

2.088 επισκέψεις στο άρθρο

Το 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατεσκευών διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ) στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2020, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Το συνέδριο αποτελεί την πιο δυναμική συνάντηση στον ευρύτερο χώρο της Πυροπροστασίας των κτιρίων και των κατασκευών, με στόχο την ενημέρωση και την ενίσχυση της δικτύωσης όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Δηλώστε συμμετοχή
Μάθετε περισσότερα

Γιατί να συμμετέχετε:
  • Ενημερωθείτε για το νέο Τεχνικό, Επιστημονικό και Επιχειρηματικό Περιβάλλον, που δημιουργεί η εφαρμογή του Νέου Κανονισμού Πυροπροστασίας Κτιρίων στην Ελλάδα αλλά και το γενικότερο Κανονιστικό Πλαίσιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Δείτε, ακούστε και μοιρασθείτε σκέψεις & απόψεις εμπλουτίζοντας το γνωσιακό σας υπόβαθρο και κερδίστε από τις εμπειρίες των άλλων.
  • Δικτυωθείτε με τα μέλη της Κοινότητας των Ειδικών και των εν γένει εμπλεκομένων στο πεδίο της Πυροπροστασίας των κτιρίων διαμορφώνοντας αποτελεσματικότερα τη δραστηριότητά σας.
  • Αποκτήσετε γνώσεις για τα Εναρμονισμένα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, τη Σήμανση CE, τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες, τα Ειδικά Πρότυπα άλλων χωρών, τις πιστοποιήσεις, τις δοκιμές, σχετικά με την Πυροπροστασία των Κατασκευών.
  • Φύγετε πλουσιότεροι παίρνοντας μαζί σας το “state of the art” της τεχνολογίας των υλικών, των προϊόντων και των κατασκευών, αποκτώντας προκεχωρημένη θέση έναντι των ανταγωνιστών σας.