25 Χρόνια ANDRIANOS – 25 Χρόνια Θερμικής `Aνεσης

Διαβάστηκε από 1071 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/6/2019

Τα 25 χρόνια από την ίδρυση της συμπληρώνει φέτος η ANDRIANOS, μία από τις πιο ενεργές και εξειδικευμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της Θέρμανσης-Κλιματισμού και Εξοικονόμησης Ενέργειας.

 
Από το 1994 παρέχει Ενεργειακές Λύσεις καλύπτοντας την ανάγκη για Θερμική ¶νεση και παραγωγή ΖΝΧ, με σύγχρονα προϊόντα, ποιοτικές εγκαταστάσεις και υψηλούς βαθμούς απόδοσης.
 
Ιστορία - Ορόσημα της ANDRIANOS
 
1994: Η ANDRIANOS ιδρύεται από το Γεώργιο Ανδριανό, Διπλ. Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του ΑΠΘ. Με έδρα την Καλαμάτα, δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο  λιανικό εμπόριο & στις υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξης συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού στην Ν. Πελοπόννησο και πολύ σύντομα αποκτά ηγετικό ρόλο στην τοπική αγορά.
 
2000: Πιστοποιείται με ISO 9001 σε όλα τα πεδία των δραστηριοτήτων της επικυρώνοντας την προσήλωση της στην ποιότητα ακόμα και όταν η πιστοποίηση δεν ήταν ευρέως διαδεδομένη.
 
2001: Με όπλο την ισχυρή τεχνογνωσία και διακρίνοντας τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, επεκτάθηκε στις εισαγωγές και το χονδρικό εμπόριο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ορόσημο της περιόδου αυτής αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία της ANDRIANOS με τον κορυφαίο γερμανικό Οίκο GOK, που κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στους κατασκευαστές εξαρτημάτων υγραερίου παγκοσμίως, συνεργασία  η οποία συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία έως σήμερα.
 
2007: Μια ακόμα δυνατή αποκλειστική συνεργασία, με την Αυστριακή TiSUN στα Ηλιοθερμικά Συστήματα, καθιέρωσε την ANDRIANOS σαν την πλέον εξειδικευμένη εταιρεία Ηλιοθερμίας στην Ελλάδα.
 
2012: Η γκάμα του προϊόντων υγραερίου της ANDRIANOS εμπλουτίστηκε με τις κορυφαίες δεξαμενές LPG των ιταλικών οίκων RCS και Plinoxotar.
 
2013: Η ANDRIANOS σύναψε στρατηγική εμπορική συμφωνία, σε επίπεδο χονδρικής και Master Dealer για την Ελλάδα, με την εταιρεία «AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ» για τα προϊόντα της CARRIER & της TOSHIBA.
 
2015: Ιδρύεται η θυγατρική εταιρεία ΕΟΤ-ΕΞΕ, η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας που αναλαμβάνει πλέον τις εγκαταστάσεις και την τεχνική υποστήριξη των πελατών της ANDRIANOS. Μία ομάδα από εξειδικευμένους αδειούχους τεχνικούς και μηχανικούς, με ολιστική τεχνογνωσία και φιλοσοφία που βασίζεται στο τρίπτυχο: Ποιότητα - Ανταγωνιστικό Κόστος - Τήρηση του Χρονοδιαγράμματος.
 
2016: Ξεκινά η συνεργασία με τον όμιλο ARISTON, τον παγκόσμιο ειδικό στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης που παρέχει σε όλο τον κόσμο αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις.
Η επιτυχημένη συνεργασία από το 2010 με την Salus επεκτείνεται σε αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο όλων των προϊόντων του οίκου και ειδικά τον τομέα του Smart Home.
 
2017: Παράγει και διαθέτει παγκοσμίως τα κορυφαία Ηλιοθερμικά Συστήματα με το brand name ANDRIANOS – World Leading Solar Thermal Technologies.
 
2019:  Συμμετέχει για πρώτη φορά στην ISH 2019, την μεγαλύτερη και σημαντικότερη διεθνή έκθεση στον κόσμο, στον κλάδο HVAC για την προώθηση των Ηλιοθερμικών της Συστημάτων.
 
Σήμερα: Μετά από 25 χρόνια από την ίδρυση της, η ANDRIANOS διανύει περίοδο ακμαίας ανάπτυξης:
 
- Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από 24 άτομα.
 - Διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα προϊόντων και συστημάτων Θέρμανσης-Κλιματισμού, Αερισμού και παραγωγή ΖΝΧ & αντιπροσωπεύει πάνω από 20 κορυφαίους οίκους όπως SALUS, RCS, WITZENMANN, NMC, ALGAS SDI, WATTS, TACONOVA, IVR, MBM, ARCO, CEME, AQUAMAX, CWT,CAEM, REFLEX, LOCTITE, FERNOX, TECNOGAS, MERTIK MAXITROL, OMB, RIELLO, RESOL, κ.α.
 -Διαθέτει πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών χονδρικής με πάνω από 100 σημεία διάθεσης των προϊόντων και των συστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο.
-Έχει στο δυναμικό της πάνω από 10.000 επιτυχημένες εγκαταστάσεις συστημάτων θερμικής άνεσης, μεταξύ των οποίων το μεγαλύτερο έργο ηλιοθερμίας σε δημόσιο κτήριο πανελλαδικά (Νοσοκομείο Καλαμάτας 2013).
- Συνεχίζει να ακολουθεί το απόλυτα επιτυχημένο μοντέλο, το οποίο στηρίζεται στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, την εξέλιξη των συνεργατών της & στον συστηματικό εκσυγχρονισμό των προϊόντων της σύμφωνα με τα κορυφαία ποιοτικά και περιβαλλοντικά πρότυπα.
Στα 25 χρόνια από την ίδρυσή της η ANDRIANOS πλέον έχει δημιουργήσει σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης και παραμένει προσηλωμένη στις δεσμεύσεις της, σε συνεργάτες, καταναλωτές και προμηθευτές. Με συνέπεια και καλύπτοντας πλήρως την ανάγκη για θερμική άνεση, με υψηλούς βαθμούς απόδοσης και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον»

Ξεκίνησαν τα αιτήματα στον ΔΕΔΔΗΕ για net metering

Εναέριες θερμογραφήσεις φωτοβολταϊκών!

Αντλίες και πιεστικά Grundfos, για πάντα κοντά σας!

Φωτισμός Πισίνας από την Mechanical Solutions

Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στα Corporate Superbrands 2018-2019

Η LG φέρνει την τεχνογνωσία της για τα ηλιακά πάνελ στο ευρωπαϊκό κοινό

Η εταιρία DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ

Ρουμελιώτης: Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στα ενεργειακά κτίρια

H άνεση στον χώρο σας!

140 εκατ. ευρώ για την πρόληψη πυρκαγιών

Ξυλόμαλλο: Η φύση συναντάει την ηχομόνωση

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας

Διεθνής Διάκριση για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ν. Σερρών

NANODOMI: Παραδόσεις Φ/Β Πάρκων συνολικής ισχύος 2,9MWp

AQUA PROJECT: Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

20 χρόνια εμπειρίας περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής

Τρεις κινήσεις για την ενίσχυση των ΑΠΕ από το ΥΠΕΝ

περισσότερα »