25 χρόνια χτίζουμε με συνείδηση και στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 2222 αναγνώστες -

StoHellas - Για πάνω από 25 χρόνια και με περισσότερα από 3.000.000m2 Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm στην Ελλάδα, η StoHellas εκπροσωπεί επάξια την διεθνούς φήμης Γερμανική εταιρεία παραγωγής συστημάτων δόμησης Sto.

 
Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm, είναι συνυφασμένα με την ποιότητα, την αντοχή στον χρόνο και την εξοικονόμηση ενέργειας.  Το StoTherm Classic έχει περάσει πέντε δεκαετίες ανάπτυξης και βελτίωσης για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σύγχρονων κατασκευών και στις ανάγκες μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας σε όλο τον κόσμο. Η Sto μέσα από την εμπειρία 60 ετών στην παραγωγή υλικών για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, ηγείται της παγκόσμιας αγοράς έχοντας κατασκευάσει πάνω από 500 εκατομμύρια m2 συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης σε 5 ηπείρους.

Έργα όπως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, κτίρια γραφείων, σουπερ μάρκετ καθώς και δεκάδες κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στην χώρα μας απολαμβάνουν την μοναδική προστασία που προσφέρει το κορυφαίο σύστημα θερμομόνωσης της Sto. Τα μη αναφλέξιμα επιχρίσματα των συστημάτων StoTherm με την κορυφαία αντίδραση στην φωτιά, κλάσης A2-s1,d0 σχηματίζουν ασπίδα προστασίας στα κτίρια που εφαρμόζονται και εναρμονίζονται με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα συστήματα ακουστικής StoSilent, με την υψηλή ακουστική απόδοση, προσφέρουν ελευθερία στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και ομαλές ή λείες τελικές επιφάνειες σχεδόν σε κάθε επιθυμητή διαμόρφωση.  Παρέχουν λύσεις σε προβλήματα ακουστικής σε υφιστάμενους χώρους έως 200 m2 χωρίς αρμό, καθώς η εγκατάσταση τους είναι εύκολη  και γρήγορη.

Έχουν εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία σε εκατοντάδες χιλιάδες τ.μ. σε πολλά από τα σημαντικότερα έργα στην Ελλάδα όπως το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, το Μουσείο Ολυμπίας, στην επέκταση Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το νέο ΕΜΣΤ και πολλά ακόμα. Η λιτή απέριττη αισθητική σε συνδυασμό με την κορυφαία ηχοαπορρόφηση είναι τα βασικά στοιχεία επιλογής ενός συστήματος StoSilent

Η Sto είναι η εταιρεία με τις περισσότερες καινοτομικές ανακαλύψεις στο χώρο της, στη γερμανική αγορά. Προϊόντα και συστήματα όπως StoSilent, StoColor Lotusan, StoColor Climasan, Sto-Turbofix, StoColor Dryonic, StoTherm Classic S1 και πολλά ακόμα, αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρείας για παροχή των πλέον εξελιγμένων, καινοτόμων και ποιοτικών υλικών και συστημάτων.

Το όραμά μας
Να είμαστε ηγέτες στην τεχνολογία υλικών για τον αειφόρο σχεδιασμό χώρων διαβίωσης προσαρμοσμένων στις ανάγκες των ανθρώπων. Σε όλο τον κόσμο.
 
Η αποστολή μας

Η διατήρηση της αξίας των κτιρίων και η διασφάλιση της αισθητική τους αποτελεί μια διαρκή πρόκληση. Σε στενή συνεργασία με τους εταίρους μας στην αγορά, στην Sto αναπτύσσουμε καινοτόμα, λειτουργικά προϊόντα και συστήματα για την δημιουργία και την διαμόρφωση δομικών στοιχείων και επιφανειών για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Επίσης παρέχουμε συμβουλές στους πελάτες μας σε ζητήματα τεχνικής και σχεδιασμού.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την StoHellas πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ