30% όφελος στα LG Sound bars με τη αγορά μιας LG τηλεόρασης

Διαβάστηκε από 2374 αναγνώστες -

Η νέα καλοκαιρινή προσφορά της LG Electronics συνδυάζει τέλεια εικόνα και αξεπέραστο ήχο για μία ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης.

 
Έως και 30% όφελος στα LG Sound bars με τη αγορά μιας LG τηλεόρασης
 
Η LG Electronics (LG) ανταμείβει τους καταναλωτές για την προτίμησή τους στα προϊόντα της και το διάστημα από 10 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου 2017 (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)με την αγορά με την αγορά μιας τηλεόρασης LG προσφέρει ένα LG Soundbar με όφελος έως και 30% για να απολαύσουν καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία θέασης και ήχου στο σαλόνι του σπιτιού τους.
 
Οι κωδικοί τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι:UJ630, UJ634, UJ635, UJ670, UJ675, UJ701,UJ750, SJ800, SJ810, SJ850, SJ950, SJ955, SJ957, OLED B7, OLED C7, ενώ το όφελος αγοράς ισχύει για τα εξής LGSoundbars: SJ4R, SJ8, SJ9.
 
Οι τηλεοράσεις της LGαποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης. Το πάνελ IPS 4K που διαθέτουν οι τηλεοράσεις Ultra HD 4K (μοντέλα UJ630, UJ634, UJ635, UJ670, UJ675, UJ701και UJ750) αποδίδει πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση που παραμένουν σταθερά στις πιο ευρείες γωνίες θέασης. Επίσης, τα μοντέλα Super UHD 4KSJ800, SJ810, SJ850 και SJ950 ενσωματώνουν τηντεχνολογία NanoCell™, προσφέροντας εξαιρετικά ρεαλιστική προβολή εικόνων με ακρίβεια στα χρώματα, ενώ οι σειρές τηλεοράσεωνOLED B7 και OLED C7,είναιοι πρώτες στο είδος τους που υποστηρίζουν και τα δύο πρότυπα ήχου κινηματογραφικής ποιότητας,Dolby Vision™ και Dolby Atmos®, για πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση.
 
Τα ασύρματα soundbars SJ4R, SJ8 και SJ9αποδίδουν την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία ήχου στον θεατήκαθώς το μοντέλο SJ4R προσφέρει ήχο 4.1 Καναλιών (μέσω του Wirelessrearspeakerskit) και συνολική ισχύ 420W, τoultraslimμοντέλο SJ8 με ύψος μόλις 38χιλιοστάπροσφέρει 4Κ ήχο 4.1 καναλιώνκαι συνολική ισχύ 300W, ενώ το μοντέλο SJ9-DolbyAtmosπροσφέρει μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου χάρη στο σύστημα ήχου surround DolbyAtmosSound® όπου ο ήχος παίρνει διάσταση και ακολουθεί την κίνηση των αντικειμένων μέσω των 5.1.2 καναλιών(με 2 ηχεία να στέλνουν το ήχο ψηλά) και συνολική ισχύ στα 500W. Επιπλέον, τα μοντέλα SJ9 καιSJ8 υποστηρίζουν 4KPass-Through προκειμένου οι ταινίες να φτάνουν στους θεατές χωρίς απώλειες κατά τη μετάδοση του ήχου.
 
Ο κομψός σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση κάθε σπιτιού και χάρη στην σχεδίαση και στην απλότητά τους, τα soundbars συνδυάζονται τέλεια με τις τηλεοράσεις LG και μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο χώρο χωρίς ενοχλητικά καλώδια.
 
Απολαύστε τον πιο αληθοφανή ήχο υψηλής ανάλυσης με την δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων μορφής WAV, FLAC και ALAC, καθώς και αρχείων που φθάνουν τα 24-bit και 96 kHz. Οι συγκεκριμένοι τύποι αρχείων παρέχουν υψηλότερη πιστότητα, με ποιότητα ήχου καλύτερη από εκείνη των CD. Παρέχουν επίσης την δυνατότητα αναβάθμισης του ήχο σε υψηλή ανάλυση (24 bit, 192 kHz) και έτσι μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από το MP3 player σας (16 bit, 48 kHz) να αναπαράγονται σε HD μορφή.
 
Τα soundbar διαθέτουν τη λειτουργία AdaptiveSoundControl (ASC) η οποία είναι η μοναδικά διαφοροποιημένη τεχνολογία της LG και παρέχει τον κατάλληλο ήχο για κάθε περιεχόμενο. Η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τα χαρακτηριστικά της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει συνομιλία, ρυθμίζεται αυτόματα για να είναι καθαρή η απόδοση των διαλόγων, ενώ αν ανιχνεύσει δράση, αυξάνει την ένταση του subwoofer για ακόμα πιο δραματική αναπαραγωγή ήχου.
 
Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να αναπαράγουν οποιαδήποτε μουσική και να εκτελούν υπηρεσίες από τις κινητές συσκευές χωρίς περιορισμούς. Το Wi-Fi επιτρέπει κορυφαία ποιότητα ήχου, ενώ επιτυγχάνεται η απόλυτη συμβατότητα χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H LG άφησε το στίγμα της στην 26η Συνέλευση Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Η INTERAMERICAN ενεργός επιχείρηση για την προστασία του περιβάλλοντος

Κουρκουμάς: Φυτικό φάρμακο, μπαχαρικό και όχι μόνο...

Λύσεις υψηλών απαιτήσεων από την TESY

6ο Διεθνές Συνέδριο για την Αειφόρο Διαχείριση Αποβλήτων

Η Kostal φέρνει το μέλλον στα φωτοβολταϊκά σήμερα

Έξυπνοι αυτοματισμοί για κλιματισμό & θέρμανση

Απονεμήθηκαν τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018

Η επόμενη φάση για το «Εξοικονομώ κατ`Οίκον ΙΙ»

Συστήματα διαχείρισης & εξοικονόμησης ενέργειας

Προσφορά διασωστικού υλικού στους πρόσφυγες

Το Bravo εξελίσσεται με τη δημιουργία του Bravo Schools

Έρχεται «Εξοικονομώ» για επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου με προσφορές από την elith!

Παρέμβαση Γιάννη Κοντούλη για το νέο Κανονισμό Πυροπροστασίας Κτιρίων

Τα Smartphones Xiaomi έδωσαν το «παρών» στο Ράλλυ Ακρόπολις

Μήπως ξοδεύεις πολλά για ενέργεια;

Τα Πράσινα Σημεία της Χαλκίδας

Η LG παρουσιάζει νέο τύπο αντλιών θερμότητας: THERMA V Split

Eκδήλωση Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών

Βρες το δωμάτιο των ονείρων σου

περισσότερα »