Τα θέματα 4green στα Google News
NEWSletter: 3 φορές την βδομάδα, στο e-mail σου Κάνε εγγραφή >
Η GoodWe επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με την κυκλοφορία των 320/350kW String Inverter, μειώνοντας το LCOE.
Η GoodWe, γνωστός παγκόσμιος πάροχος φωτοβολταϊκών προϊόντων και ενεργειακών λύσεων, παρουσίασε τον νέο τριφασικό αντιστροφέα 1.500V utility string inverter, τον UT (320/350kW). Ο αντιστροφέας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μεγάλων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας υψηλή απόδοση ισχύος, εξορθολογισμένη λειτουργία και συντήρηση (O&M) και αξιόπιστη σταθερότητα του συστήματος. Με αυτή την προσθήκη, η GoodWe ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της για έργα μεγάλης κλίμακας, παρέχοντας αυξημένη απόδοση και μειώνοντας σημαντικά το ισοσταθμισμένο κόστος ενέργειας (LCOE).
Η σειρά προσφέρει επιλογές 12 MPPT και 15 MPPT και διαθέτει μέγιστη απόδοση 99,01%. Με μέγιστο ρεύμα εισόδου συστοιχειοσειράς 15/20A, είναι συμβατή με bifacial συλλέτες, βελτιστοποιώντας τις ενεργειακές αποδόσεις των σταθμών παραγωγής ενέργειας.
Η σειρά UT παρέχει λειτουργίες κατά της μείωσης παραγωγής που προκαλείται από το δυναμικό (PID) και της ανάκτησης PID, μετριάζοντας αποτελεσματικά τις απώλειες ενέργειας που προκαλούνται από τα φαινόμενα PID, ιδίως σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας. Με βαθμό προστασίας IP66 και προστασία έως και C5, ο μετατροπέας επιδεικνύει ανθεκτικότητα σε σκληρά περιβάλλοντα. Ο μετατροπέας UT 320kW μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μείωση παραγωγής σε θερμοκρασίες έως και 45 βαθμούς Κελσίου.
Η χρήση της τεχνολογίας επικοινωνίας γραμμής ισχύος μεσαίας ζώνης (HPLC) μειώνει το κόστος εγκατάστασης χωρίς πρόσθετη καλωδίωση επικοινωνίας. Το UT μπορεί επίσης να εξοπλιστεί για την αντιστάθμιση της άεργου ισχύος κατά τη διάρκεια της νύχτας για τη διατήρηση της σταθερότητας της τάσης του συστήματος, εξαλείφοντας την ανάγκη για ένα δαπανηρό εξωτερικό σύστημα αντιστάθμισης. Επιπλέον, ο αντιστροφέας UT υποστηρίζει χαμηλό SCR 1,0, το οποίο εξασφαλίζει ότι η μονάδα παραγωγής ενέργειας παραμένει σταθερή ακόμη και σε αδύναμες συνθήκες δικτύου.
Ο αντιστροφέας UT, όταν συνδυάζεται με άλλο βασικό εξοπλισμό για έργα μεγάλης κλίμακας που προσφέρει η GoodWe, όπως οι σταθμοί MV (MVS), και οι προηγμένες συσκευές επικοινωνίας, μπορεί να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη λύση που υπερέχει σε πολλά εξωτερικά περιβάλλοντα. Η ολοκληρωμένη αυτή λύση βελτιστοποιεί τις ενεργειακές αποδόσεις, απλοποιεί το O&M, μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοση της επένδυσης για τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής.
Ο MVS, που στεγάζεται εύκολα σε ένα μεταφερόμενο container, ενσωματώνει βασικούς διακοπτικούς μηχανισμούς χαμηλής και μέσης τάσης και έναν μετασχηματιστή για να διασφαλίσει τον απρόσκοπτο μετασχηματισμό ισχύος. Στο σύστημα, αφού ο μετατροπέας UT μετατρέψει την ενέργεια συνεχούς ρεύματος σε εναλλασσόμενο ρεύμα, ο σταθμός MV μετασχηματίζει περαιτέρω την τάση της ενέργειας εναλλασσόμενου ρεύματος για εύκολη σύνδεση και διανομή στο δίκτυο.
Για την παρακολούθηση του συστήματος, οι συσκευές επικοινωνίας, όπως η σειρά SCU3000, επιτρέπουν την απόκτηση και τη μετάδοση δεδομένων εντός του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής. Επιπλέον, η λύση διευκολύνει το ολοκληρωμένο O&M μέσω μιας πλατφόρμας παρακολούθησης σε επίπεδο σταθμού, γνωστής ως SolarOS της GoodWe, καθιστώντας την απομακρυσμένη διαχείριση του συστήματος εφικτή και αποτελεσματική.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Ηλιακός που δουλεύει για σένα… και ξεκουράζει το πορτοφόλι σου
Ενεργειακά κουφώματα: Κερδίζεις 4 φορές περισσότερο
Μειώνεις ρεύμα, όχι απόδοση: έξυπνες λύσεις για κάθε συσκευή
Ξεχάστε τα κουμπιά: Ο έξυπνος κλιματισμός είναι… στο χέρι σας!
Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου σε μοναδική τιμή!
Παγκόσμια παραγωγή καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας: Η Ευρώπη δείχνει το δρόμο
Φρέσκος αέρας, χαμηλοί λογαριασμοί – 50% κάτω με μηχανικό αερισμό
Κεραμίδι παντός καιρού: Μεγάλη αντοχή και υψηλή αισθητική
V-TAC HELLAS: Η κορυφαία επιλογή για φωτοβολταϊκά συστήματα
Home | Sitemap | Συνεργασία | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - 4green.gr