Κουμαριανός: Υπηρετούν το Μάρμαρο για σχεδόν 100 χρόνια.

4 γενιές αγάπη για το μάρμαρο...

2.443 επισκέψεις στο άρθρο

Η τέχνη, οι γνώσεις και τα μυστικά του μαρμάρου περνούν από γενιά σε γενιά και δημιουργούν μια νέα βάση για την εξέλιξη της επιχείρησης ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ.

Από το 1919, εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, η τέχνη, η γνώση και τα μυστικά του μαρμάρου, περνούν από γενιά σε γενιά στην οικογενειακή επιχείρηση "Κουμαριανός" και την την καθιστούν, μέσα από μια μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία διαρκούς εξέλιξης, έναν αξιόπιστο προμηθευτή και πολύτιμο συνεργάτη. Με κύριο μέλημα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, είμαστε σε θέση να δώσουμε λύση και να υλοποιήσουμε κάθε σας σχέδιο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και υλικά μόνο πρώτης διαλογής. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μαρμάρων, τεχνομαρμάρων, γρανιτών και χαλαζιακών πετρωμάτων.

Η τέχνη, οι γνώσεις και τα μυστικά του μαρμάρου περνούν στην επόμενη γενιά και δημιουργούν μια νέα βάση για την εξέλιξη της επιχείρησης. Ο Γιώργος Ι. Κουμαριανός, Πολιτικός Μηχανικός MSc, με σύγχρονη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σε πλήθος κατασκευαστικών έργων, κυρίως στην επισκευή και ενίσχυση παλαιών κτιρίων.

Η επιχείρηση  ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ θέτει καινούριους στόχους, με έμφαση στο μηχανολογικό εκσυγχρονισμό και τη δημιουργία νέου, επισκέψιμου κτιριακού χώρου, πάντα με σεβασμό στον πελάτη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Κύρια Πλεονεκτήματα συνεργασίας: 
  • Υψηλή ποιότητα
    Με διαχρονική συνέπεια και αξιοπιoστία στις συναλλαγές, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των προμηθευτών, εξασφαλίζουν για εσάς υλικά μόνο πρώτης διαλογής και την κορυφαία ποιότητα μαρμάρινων όγκων στην αγορά.
     
  • Εξυπηρέτηση  360º
    Από την πρώτη επαφή μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, μαζί και με τους επιλεγμένους εξωτερικούς συνεργάτες, η επιχείρηση  ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ είναι  σε θέση να δώσει λύση και να υλοποιήσει κάθε σας σχέδιο, παρέχοντας υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού, επίβλεψης αλλά και τοποθέτησης.
     
  • Ευρεία γκάμα
    Ακολουθούν τις εξελίξεις, εμπλουτίζουν την έκθεσή τους και σας προσφέρουν τη δυνατότητα της κατάλληλης επιλογής, μέσα από μια ευρεία γκάμα μαρμάρων, τεχνομαρμάρων, γρανιτών και χαλαζιακών πετρωμάτων, με γνώμονα οχι μόνο την αισθητική αλλά και την αντοχή του κάθε έργου στο χρόνο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση  ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ πατήστε εδώ.