Κουμαριανός: Υπηρετούν το Μάρμαρο για σχεδόν 100 χρόνια.

4 γενιές αγάπη για το μάρμαρο...

Διαβάστηκε από 1411 αναγνώστες -

Η τέχνη, οι γνώσεις και τα μυστικά του μαρμάρου περνούν από γενιά σε γενιά και δημιουργούν μια νέα βάση για την εξέλιξη της επιχείρησης ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ.

 
Από το 1919, εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, η τέχνη, η γνώση και τα μυστικά του μαρμάρου, περνούν από γενιά σε γενιά στην οικογενειακή επιχείρηση "Κουμαριανός" και την την καθιστούν, μέσα από μια μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία διαρκούς εξέλιξης, έναν αξιόπιστο προμηθευτή και πολύτιμο συνεργάτη. Με κύριο μέλημα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, είμαστε σε θέση να δώσουμε λύση και να υλοποιήσουμε κάθε σας σχέδιο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και υλικά μόνο πρώτης διαλογής. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μαρμάρων, τεχνομαρμάρων, γρανιτών και χαλαζιακών πετρωμάτων.

Η τέχνη, οι γνώσεις και τα μυστικά του μαρμάρου περνούν στην επόμενη γενιά και δημιουργούν μια νέα βάση για την εξέλιξη της επιχείρησης. Ο Γιώργος Ι. Κουμαριανός, Πολιτικός Μηχανικός MSc, με σύγχρονη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σε πλήθος κατασκευαστικών έργων, κυρίως στην επισκευή και ενίσχυση παλαιών κτιρίων.

Η επιχείρηση  ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ θέτει καινούριους στόχους, με έμφαση στο μηχανολογικό εκσυγχρονισμό και τη δημιουργία νέου, επισκέψιμου κτιριακού χώρου, πάντα με σεβασμό στον πελάτη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Κύρια Πλεονεκτήματα συνεργασίας: 
 • Υψηλή ποιότητα
  Με διαχρονική συνέπεια και αξιοπιoστία στις συναλλαγές, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των προμηθευτών, εξασφαλίζουν για εσάς υλικά μόνο πρώτης διαλογής και την κορυφαία ποιότητα μαρμάρινων όγκων στην αγορά.
   
 • Εξυπηρέτηση  360º
  Από την πρώτη επαφή μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, μαζί και με τους επιλεγμένους εξωτερικούς συνεργάτες, η επιχείρηση  ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ είναι  σε θέση να δώσει λύση και να υλοποιήσει κάθε σας σχέδιο, παρέχοντας υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού, επίβλεψης αλλά και τοποθέτησης.
   
 • Ευρεία γκάμα
  Ακολουθούν τις εξελίξεις, εμπλουτίζουν την έκθεσή τους και σας προσφέρουν τη δυνατότητα της κατάλληλης επιλογής, μέσα από μια ευρεία γκάμα μαρμάρων, τεχνομαρμάρων, γρανιτών και χαλαζιακών πετρωμάτων, με γνώμονα οχι μόνο την αισθητική αλλά και την αντοχή του κάθε έργου στο χρόνο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση  ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου με προσφορές από την elith!

Επαγγελματική Ενημέρωση των νέων στις πράσινες τεχνολογίες

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Η επιτυχημένη SOLAR διαδρομή της KOSTAL!

Η LG θέτει νέα δεδομένα στον κλάδο των Μέσων Μεταφοράς

Σωστός κλιματισμός τώρα!

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δημιούργησε Κτηνιατρείο άγριων θηλαστικών

Αυτό που ψάχνεις για κλιματισμό & θέρμανση

Βιοκλιματική Δόμηση με Ενεργειακό Κεραμικό

H Messaritis Ανανεώσιμες και η ABB ανανεώνουν την συνεργασία τους

Η LG Electronics διακρίθηκε στα «Diamonds of the Greek Economy 2018»

Αέριο τώρα και παντού!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στην τεχνολογία στερέωσης

Ομιλία Γ.Σταθάκη στη Νάξο για ΑΠΕ

Λύσεις υψηλών απαιτήσεων από την TESY

RED FRIDAY από την Led It Now!

Μην χάσετε το ΝΕΟ τεύχος που κυκλοφορεί!

Αντλία Θερμότητας ψύξης/θέρμανσης DC INVERTER

περισσότερα »