Αξιοπιστία στα συστήματα αλουμινίου!

Διαβάστηκε από 2694 αναγνώστες -

Aριστος σχεδιασμός και τεράστια ποικιλία στα προϊόντα αλουμινίου από τη EUROPA.

 
Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. είναι μια από τις ισχυρότερες εταιρίες διέλασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 από τον Λυμπαρίτ Τ. Τζιρακιάν+ και έκτοτε αναπτύσσεται  με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό,  τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Τα προϊόντα
Τα προϊόντα της EUROPA χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εφαρμογές των κατασκευών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της βαριάς βιομηχανίας και σε άλλους σχετικούς κλάδους, διαμορφώνοντας ένα δυναμικό κατάλογο προϊόντων για την Ελληνική και Διεθνή αγορά.
Επίσης, η εταιρία διακρίνεται για τη δυνατότητα της να διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό την τάση των τελικών προϊόντων συνδεδεμένων με υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού και πιστοποίησης. Για αυτό και έχει  υψηλό μερίδιο αγοράς σε συστήματα αλουμινίου στην Ελληνική αγορά, ενώ διαθέτει και άλλου τύπου προϊόντα όπως οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, οι βάσεις φωτοβολταϊκών πλαισίων και τα εξαρτήματα αλουμινίου.

Αλουμίνιο, το μέταλλο του μέλλοντος:
Το αλουμίνιο είναι προϊόν διαρκώς αυξανόμενης ζήτησης και σημασίας. Είναι δυνατό, ελαφρύ και πλήρως ανακυκλώσιμο. Οι εφαρμογές του ποικίλουν από αυτοκίνητα μέχρι αεροπλάνα, από παράθυρα έως βάσης στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθιστώντας το αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς μας.
Η χρήση των παραγώγων της διέλασης αλουμινίου επεκτείνεται διαρκώς σε νέες εφαρμογές. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνεται η φαντασία και διευρύνονται οι παράμετροι των εφαρμογών και οι δυνατότητες χρήσης.

Τα προϊόντα που προσφέρει η EUROPA είναι προφίλ αλουμινίου, ημι-κατεργασμένα συστατικά μέρη, συστήματα και τελικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών τόσο για απόδοση, ποιότητα και ακρίβεια, όσο φυσικά και οικονομία.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ