5ο Διεθνές Συνέδριο ΕΕΔΣΑ

2.523 επισκέψεις στο άρθρο

5ο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων σε συνεργασία με την International Solid Waste Association (ISWA) «Η Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων και η Συμβολή της στην Κυκλική Οικονoμία»

To Διεθνές Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017
Στα ιστορικά κτήρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην Οδό Πατησίων.

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 
Αξιότιμοι Συνεργάτες,
 
Η Οργανωτική Επιτροπή του 5 ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΕΕΔΣΑ έλαβε την απόφαση να παρατείνει την ημερομηνία υποβολής περίληψης για συμμετοχή στο συνέδριο. 
Η νέα ημερομηνία υποβολής περίληψης για συμμετοχή στο 5 ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΔΣΑ είναι η 4η Αυγούστου 2017.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν μέχρι αυτή την ημερομηνία την περίληψή τους στη γραμματεία του Συνεδρίου. Ηλεκτρονική υποβολή στο [email protected]

Το Συνέδριο θα εστιάσει στις νέες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων, στον Εθνικό και στους Περιφερειακούς σχεδιασμούς διαχείρισης και στα χρηματοδοτικά εργαλεία διαχείρισης αποβλήτων με έμφαση στις πρακτικές της Κυκλικής Οικονομίας. Η επικοινωνία μεταξύ των φορέων (δημόσιων και ιδιωτικών) διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Ελλάδα καθώς και η σύνδεση μεταξύ εφαρμοσμένης έρευνας και των αντίστοιχων εταιρειών και φορέων αποτελεί επίσης στόχο του Συνεδρίου αυτού. Καλούμε όλους τους επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στα παρακάτω ερευνητικά πεδία, να παρουσιάσουν τις εργασίες τους.

Παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως την προτίμησή σας για προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση και να υποβάλετε έως τις 04/08/2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] την περίληψη της συμμετοχής σας ως αρχείο *.doc. Οι πλήρεις εργασίες θα πρέπει να έχουν παραδοθεί στην γραμματεία του Συνεδρίου έως τις 15/10/2017. Οι εργασίες που θα επιλεγούν, θα παρουσιαστούν στο συνέδριο είτε ως προφορικές ανακοινώσεις, είτε ως πόστερ, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και στρογγυλά τραπέζια με βάση την παραπάνω θεματολογία. Όλες οι εργασίες και οι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης θα δημοσιευτούν στα πρακτικά του συνεδρίου.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Αραβώσης, Καθηγητής ΕΜΠ Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής
Αντώνης Παπαδάκης, Ταμίας ΕΕΔΣΑ Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής.