6η Διεθνής Έκθεση Verde.tec: Καινοτομία & Τεχνολογία για το Περιβάλλον

6η Διεθνής Έκθεση Verde.tec: Καινοτομία & Τεχνολογία για το Περιβάλλον

1.477 επισκέψεις στο άρθρο (29/03/2024)
Σχολιάστε

- Το 4green.gr - Πράσινο Σπίτι & Κτίριο θα έχει δυναμική παρουσία στην 6η Διεθνή Έκθεση Verde.tec (29-31/3)
- Βρείτε μας στο περίπτερο D49 της έκθεσης
- Συμμετοχή-ρεκόρ εκθετών από Ελλάδα και εξωτερικό
- Greek Green Awards: H μεγάλη γιορτή του περιβάλλοντος

Η πλέον εξειδικευμένη έκθεση για το Περιβάλλον, την Κυκλική Οικονομία και τις Έξυπνες Πόλεις στην Ελλάδα, η 6η διεθνής VERDE.TEC / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος έρχεται στις 29-31 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνεργασία και δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Το «4green.gr - Πράσινο Σπίτι & Κτίριο» θα έχει πολύ δυναμική παρουσία στην 6η Διεθνή Έκθεση Verde.tec, με το περίπτερο D49, όπου και μπορείτε να μας βρείτε από τις 29 έως και τις 31 Μαρτίου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Η διοργάνωση που «άνοιξε» τον δρόμο για τη διεξαγωγή εκθέσεων για το περιβάλλον στην Ελλάδα, υπόσχεται να παρουσιάσει την επιτομή της τεχνολογίας για κάθε τομέα που αγγίζει το περιβάλλον, αφού θα φιλοξενήσει περισσότερους εκθέτες από κάθε προηγούμενη φορά, με συμμετοχή – ρεκόρ από επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Η έκθεση προετοιμάζεται για να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες, καθώς έχει πλέον αναδειχθεί σε σημείο συνάντησης και συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Πολιτείας.

Εκεί συμμετέχουν πολλά περίπτερα, μεταξύ των οποίων και αυτό του «4green.gr - Πράσινο Σπίτι & Κτίριο» (περίπτερο D49), όπως και κάποιες από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου KOSTAL SOLAR ELECTRIC HELLAS, OK GROUP, RECOM, SKE-HUAWEI VALUE ADDED PARTNER, NANODOMI, ECO//SUN, QLEEN HELLAS, BIG SOLAR AE, BayWa r.e., GoodWe, PHOTOVOLTAIC
 

Greek Green Awards

Παράλληλα, προετοιμάζεται και η γιορτή του περιβάλλοντος τα Greek Green Awards. Για ακόμη μία χρονιά η επιλογή των νικητών θα γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή η οποία θα μελετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα επιλέξει οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, μέσα από έργα που έχουν υλοποιήσει ή προϊόντα και λύσεις που έχουν αναπτύξει.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Έκθεση Verde.Tec
Mεσογειακό Eκθεσιακό Κέντρο (Μ.Ε.C.) 
Λεωφόρος Λαυρίου 301, 19002 Παιανία
 
Ημέρες/ Ώρες Έκθεσης:
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024: 10.00 – 20.00
Σάββατο 30 Μαρτίου 2024: 10.00 – 20.00
Κυριακή 31 Μαρτίου 2024: 10.00 – 19.00