Ψύξη-Θέρμανση- Ανάκτηση (τύπος SWBB R410)

Μόνο θέρμανση (τύπος SWBC R410)

Αντλία θερμότητας για θέρμανση κολυμβητικών δεξαμενών (τύπος SBR R410)

Αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών έως 85 οC (τύπος SWBH R134)

Αντλίες θερμότητας μεσαίων θερμοκρασιών με τεχνολογία EVI για λειτουργιά σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες έως -25 οC (τύπου SWBM R407)

Μπόιλερ παράγωγης ζεστού νερού χρήσης με ενσωματωμένη αντλία θέρμανσης 3 KW (τύπος ZR R134)

7 σειρές αντλιών θερμότητας!

6.493 επισκέψεις στο άρθρο

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, οι αντλίες θερμότητας Ecoplus έχουν καθιερωθεί ως την αξιόπιστη «Value for Money» λύση.

Οι Αντλίες θερμότητας Ecoplus διαθέτουν την καλύτερη τεχνική υποστήριξη βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της Mechanical Solutions (αποκλειστικός εισαγωγέας Ελλάδος) στα συστήματα αντλιών θερμότητας αέρα-νερού και νερού-νερού. Η Ecoplus διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία αντλιών θερμότητας έως 100KW στην Ελλάδα. Τα προϊόντα έχουν προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες λειτουργίας και κλίματος της Ελλάδας. Επιπλέον προσφέρουν την πλέον αξιόπιστη και ετοιμοπαράδοτη λύση.

1 Ψύξη-Θέρμανση- Ανάκτηση (τύπος SWBB R410)

Αντλίες θερμότητας compact με ενσωματωμένο Wi-fi σε ισχύ από 8,5KW έως 90KW.
Οι Sanyo συμπιεστές, οι κυκλοφορητές της Wilo και η στιβαρή τους κατασκευή εγγυούνται την πιο αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία. Η ανάκτηση (μοναδικές στην αγορά με ανάκτηση θερμότητας) δίνει την δυνατότητα προηγμένου σχεδιασμού με μικρό κόστος εγκατάστασης.
 
2 Μόνο θέρμανση  (τύπος SWBC R410)
Η σειρά με απεριόριστες εφαρμογές θέρμανσης. Ενδοδαπέδια, fan coils και συστήματα παράγωγης ζεστού νερού είναι κάποιες από τις εφαρμογές της. Προσφέρει ενσωματωμένη αντιστάθμιση, με αυτόματη δυνατότητα απενεργοποίησης για εφαρμογές με σταθερή θερμοκρασία προσαγωγής. Ανταγωνιστικό κόστος ανά KW κυμαίνεται από 3KW έως 90KW.
 
3 Αντλία θερμότητας για θέρμανση κολυμβητικών δεξαμενών (τύπος SBR R410)
Η σειρά SBR χρησιμοποιείται ειδικά για την θέρμανση κολυμβητικών δεξαμενών και διαθέτει εναλλάκτη τιτανίου. Η αντλία αυτή έχει την δυνατότητα να θερμαίνει διαβρωτικά νερά, όπως αυτό της πισίνας με την προσθήκη χημικών, όπως το χλώριο αλλά και απευθείας θαλασσινό νερό. Προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων. Η SBR απαλλάσσει τον εγκαταστάτη από την χρήση εξωτερικού εναλλάκτη. Επίσης δεν χρησιμοποιείται θερμοστατικός μηχανισμός έλεγχου, αφού είναι ενσωματωμένος στην αντλία θερμότητας. Έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει και τον Χειμώνα καθώς διαθέτει λειτουργιά Defrost μέσω τετράοδης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε λειτουργιά ψύξης σε θεραπευτικές δεξαμενές.
 
4 Αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών έως 85 Οc (τύπος SWBH R134)
Αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών με ψυκτικό μέσο R134 με μόνο ένα συμπιεστή και λειτουργία έως τους 85οC. Χρησιμοποιούνται συμπιεστές από διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους, όπως αυτοί της Copeland και της Sanyo. Η παραγωγή ζεστού νερού είναι πλέον δυνατή και σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να χρειάζονται back up συστήματα (λέβητες ή αντιστάσεις) για τα θερμικά shock που καταπολεμούν τη λεγεωνέλα. Διαθέσιμα μοντέλα από 13KW έως26KW.
 
5 Αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών έως 85 οC με τεχνολογία EVI για λειτουργία σε χαμηλές εξωτερικές έως -25ο C (τύπος SWBH R134)
Η απάντηση στις προτάσεις με δυο συμπιεστές (cascade). Η αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών έως 85οC έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση, καλύτερη αξιοπιστία και υψηλή θερμοκρασία νερού στις δυσκολότερες εξωτερικές συνθήκες. Περιλαμβάνει ενσωματωμένη αντιστάθμιση και δυνατότητα έλεγχου Wi-Fi. Είναι ένα «πολυεργαλείο» για θέρμανση σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες, αλλά και παράγωγη ζεστού νερού σε περιοχές που το πετρέλαιο και το υγραέριο ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό «μονόδρομος».
 
6 Αντλίες θερμότητας μεσαίων θερμοκρασιών με τεχνολογία EVIγια λειτουργιά σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες έως -25 οC (τύπου SWBM R407)
Αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών SWBH με την μόνη διάφορα ότι δίνουν προσαγωγή έως 65οC αντί 85οC .
 
7 Μπόιλερ παράγωγης ζεστού νερού χρήσης με ενσωματωμένη αντλία θέρμανσης 3 KW (τύπος ZR R134)
Ανοξείδωτα μπόιλερ 200lt, 250lt, 300lt με ανοξείδωτο εναλλάκτη για την χρήση ηλιακού συλλέκτη ή άλλης πηγής θερμότητας. Με ενσωματωμένη αντλία θερμότητας 3 KW, βοηθητική αντίσταση 1500 W. Προσφέρει την δυνατότητα παρακολούθησης και έλεγχου μέσω Wi-Fi. Είναι ιδανική για περιοχές που οι ηλιακοί θερμοσίφωνες δεν χρησιμοποιούνται για αισθητικούς λογούς ή για χρήση σε περιορισμένους χώρους, αλλά και σε περιπτώσεις που η εξοικονόμηση ενέργειας και η ευελιξία στην εγκατάσταση είναι ζητούμενο.

Δατσέρης Σ. Νικόλαος, Μηχανολόγος Μηχανικός, C.E.O, Μ.B.A
Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον ενημέρωση
Mechanical Solutions, email: [email protected]
211 4066400 Αθήνα
28410 23150 Aγιος Νικόλαος
2810 335540 Ηράκλειο Κρήτης