9ο Τουρνουά Mini Ποδοσφαίρου ΑΙΟΛΟΣ 2018

2.399 επισκέψεις στο άρθρο

Η ΕΛΕΤΑΕΝ προκηρύσσει το 9ο τουρνουά mini ποδοσφαίρου ΑΙΟΛΟΣ 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στo πλαίσιo του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου 15 Ιουνίου 2018.

Σκοπός του τουρνουά είναι:
  •   η ψυχαγωγία και ο αθλητισμός,
  •   η προώθηση του Ευ Αγωνίζεσθαι,
  •   η σύσφιξη των φιλικών δεσμών μεταξύ των στελεχών και εργαζομένων του ενεργειακού κλάδου, χωρίς φανατισμό και υπερβολικό ανταγωνισμό.
Το φετινό τουρνουά θα είναι 7x7 και θα πραγματοποιηθεί στο Arena Soccer Club (επισυνάπτονται φωτογραφίες των εγκαταστάσεων), στην ακόλουθη διεύθυνση:
Arena Soccer Club

Το Τουρνουά ξεκίνησε το 2010 στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου και διοργανώνεται κάθε χρόνο. Τα αποτελέσματα και η κατάταξη των ομάδων σε κάθε Τουρνουά όλων των ετών, καθορίζει τη συνολική βαθμολογία σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ειδικό Παράρτημα Α που θα αναρτηθεί στην σχετική σελίδα στον ιστότοπο της ΕΛΕΤΑΕΝ.

Οι κανόνες που διέπουν το 9ο Τουρνουά περιγράφονται ακολούθως.
Συμμετοχή στο τουρνουά
1. Ομάδες: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι εταιρείες, φορείς ή οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Αιολικής Ενέργειας ιδιαίτερα αλλά και στο ευρύτερο χώρο της Ενέργειας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Οι ομάδες που συμμετείχαν σε προηγούμενο Τουρνουά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα του Ανέμου, κατατάσσονται σύμφωνα με το Παράρτημα Α που θα αναρτηθεί στην σχετική σελίδα στον ιστότοπο της ΕΛΕΤΑΕΝ. Σε περίπτωση μετονομασίας, απορρόφησης, εξαγοράς ή άλλης ανάλογης μεταβολής στην κατάσταση της εταιρείας/φορέα/οργάνωσης, η ομάδα είναι δυνατό να δηλωθεί με νέο όνομα διατηρώντας τους βαθμούς της συνολικής κατάταξης.
2. Ομάδα δύναται να συγκροτηθεί και από την σύμπτυξη δύο ή και περισσοτέρων φορέων του κλάδου ώστε να συμπληρώνεται ο ελάχιστος αριθμός παικτών.
3. Η κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι 25 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού. Ο ελάχιστος αριθμός των παικτών για κάθε ομάδα είναι 8.
4. Παίκτες: Οι παίκτες που απαρτίζουν τις ομάδες θα πρέπει να έχουν επαγγελματική σχέση ως μισθωτοί, στελέχη ή συνεργάτες των εταιριών, φορέων ή οργανώσεων του κλάδου με τις οποίες δηλώνονται ως παίκτες. Κάθε παίκτης μπορεί να δηλωθεί και να αγωνισθεί μόνο με μία ομάδα.
5. Δήλωση συμμετοχής ομάδας: Για να θεωρείται έγκυρη η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να έχει αποσταλεί πλήρως συμπληρωμένη με e-mail στο [email protected] το αργότερο μέχρι την 4η Απριλίου 2018 (Μεγάλη Τετάρτη) και να συνοδεύεται από το παραστατικό κατάθεσης του τέλους συμμετοχής. Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη και ειδικότερα να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της ομάδας/εταιρείας και κάθε παίκτη ξεχωριστά: Ονοματεπώνυμο – Αριθμός Φανέλας – Σχέση με την Εταιρία – Πρόσφατη φωτογραφία προσώπου παίκτη διαστάσεων 75x75 pixels. Η ΕΛΕΤΑΕΝ διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει για λίγες ημέρες την ανωτέρω προθεσμία, κυρίως για τη συμπλήρωση στοιχείων της δήλωσης συμμετοχής.
6. Οι παίκτες λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και με πλήρη επίγνωση του ιατρικού τους ιστορικού και της κατάστασης της υγείας τους. Η ΕΛΕΤΑΕΝ καθώς και οι υπεύθυνοι των γηπέδων διοργάνωσης των αγώνων, δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υγείας ή ανάλογο περιστατικό συμβεί κατά την διάρκεια του τουρνουά.
7. Οι αρχηγοί των ομάδων οφείλουν να ενημερώσουν τους παίκτες και υπεύθυνους της ομάδας τους σχετικά με τον Κανονισμό. Οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν διαβάσει και αποδέχονται πλήρως τον παρόντα κανονισμό.
8. Για τη συμμετοχή στο Τουρνουά η κάθε ομάδα καλείται να καταβάλει τέλος συμμετοχής 600,00 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι συνολικά 744¤, το οποίο πρέπει να κατατεθεί στον παρακάτω λογαριασμό της ΕΛΕΤΑΕΝ ΑΜΚΕ το αργότερο μαζί με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής: Τράπεζα ALPHA IBAN : GR65 0140 4410 4410 0200 2005 954 Δικαιούχος ΕΛΕΤΑΕΝ ΑΜΚΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.