AQUA PROJECT: Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

4.219 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία AQUA RPOJECT IKE, εκτός από υδρομετρητές, προωθεί στην αγορά το πλέον εξελιγμένο σύστημα τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών από απόσταση στα δίκτυα ύδρευσης.

Η AQUA PROJECT IKE, είναι μία νέα εταιρεία ευθυγραμμιζόμενη με τις οδηγίες της Ε.Ε., η οποία με τα επαναστατικά προϊόντα της για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στην παρακολούθηση και τη διαχείριση των καταναλώσεων των υδάτων.

Η εταιρεία AQUA PROJECT IKE, εκτός από υδρομετρητές, προωθεί στην αγορά το πλέον εξελιγμένο σύστημα τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών από απόσταση στα δίκτυα ύδρευσης.

Εγκαθιστώντας εύκολα, σε κάθε μηχανικό ή ηλεκτρονικό μετρητή νέας τεχνολογίας ,το τερματικό ORION χρησιμοποιεί το υπάρχον δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να μεταφέρει αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα δεδομένα μετρήσεων.

Έτσι, μέσω της πλατφόρμας BEACON, o χρήστης έχει στη διάθεση του μέσω του υπολογιστή του, ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας δεδομένων, άμεση πληροφόρηση για το σύνολο του δικτύου και ιστορικό κάθε μετρητή, χωρίς να χρειάζεται υποδομή κεντρικού υπολογιστή (server) ή αγορά λογισμικού, άδειες  χρήσης και ανανεώσεις αυτών.

Επίσης, μέσω της εφαρμογής EyeOnWater, λαμβάνει στο κινητό ή στο tablet, ειδοποιήσεις, ενημερώσεις  και στοιχεία χρήσης, άμεσα, απλά και με ακρίβεια, οποιαδήποτε στιγμή και με τρόπο που ο ίδιος ο χρήστης έχει ανάγκη.

Η χρήση και αξιοποίηση των προϊόντων της AQUA PROJECT συμβάλει στην ορθολογικότερη διαχείριση του νερού αλλά και στη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία των δικτύων ύδρευσης.
 
Γιατί για την εταιρεία AQUA PROJECT, κάθε σταγόνα νερού μετράει και είναι πολύτιμη.