ASHRAE: 1ο μεγάλο Διεθνές Συνέδριο στην Ελλάδα  για τους καθαρούς χώρους

ASHRAE: 1ο μεγάλο Διεθνές Συνέδριο στην Ελλάδα για τους καθαρούς χώρους

(04/10/2024)

- Έρχεται το Cleanroom Excellence International Conference CEIC 2024
- Αθήνα, 24 & 25 Οκτωβρίου 2024, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel
- Πραγματοποιείται με την υποστήριξη των κεντρικών της ASHRAE
- 10% έκπτωση έως τις 10 Οκτωβρίου 2024

To Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE διοργανώνει 1ο Μεγάλο Διεθνές Συνέδριο στην Ελλάδα στους Καθαρούς Χώρους, το Cleanroom Excellence International Conference CEIC 2024, στην Αθήνα στις 24 & 25 Οκτωβρίου 2024 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των κεντρικών της ASHRAE.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο διήμερο αυτό συνέδριο παρουσιάζονται θέματα Τεχνολογίας, Σχεδιασμού, Κατασκευής και Λειτουργίας Καθαρών Χώρων για τομείς όπως η Φαρμακοβιομηχανία, τα Τρόφιμα και Ποτά, η παραγωγή Μπαταριών Λιθίου καθώς και οι Τεχνολογίες Διαστήματος και Κατασκευής δορυφόρων τομείς που παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη στην χώρα μας τον τελευταίο καιρό και για τους οποίους πραγματοποιούνται σημαντικές επενδύσεις σήμερα.
 

20 επιφανείς ομιλητές από 9 διαφορετικές χώρες συμπεριλαμβανομένων ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Φιλιππίνες, Κίνα, Σλοβενία, Ιταλία, Γερμανία και Ελλάδα  θα βρίσκονται στην Αθήνα και θα στελεχώσουν το συνέδριο για να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση τους στο Ελληνικό κοινό.

Το συνέδριο είναι υπό την Αιγίδα της NASA (National Aeronautics and Space Administration USA), της ESA (European Space Association), του Ελληνικού Κέντρου Διαστήματος, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Διεθνούς Οργανισμού Περιβαλλοντικών Επιστημών και Τεχνολογίας (IEST), του Ελληνικού Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ, της Ελληνικής Εταιρίας Βιοασφάλειας, του Ελληνικού Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) καθώς και άλλων επιστημονικών και κυβερνητικών οργανώσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.ashraeceic.com και κλείστε την θέση σας εγκαίρως. 10% έκπτωση έως τις 10 Οκτωβρίου 2024.