Αφύγρανση Πισίνας από την Mechanical Solutions

3.645 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Mechanical Solutions διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, για να θερμαίνει και να ψύχει τους χώρους με οικονομικό και οικολογικό τρόπο.

Η  ύπαρξη νερού σε κλειστό  χώρο όπως είναι μια εσωτερική πισινά, προκαλεί εξάτμιση του νερού από την επιφάνεια της πισίνας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί η υγρασία  στον χώρο, να έχουμε υγροποιήσεις  στις κρύες επιφάνειες του χώρου με αποτέλεσμα την  δημιουργία μούχλας και κατ` επέκταση ενός  ανθυγιεινού περιβάλλοντος . Γι αυτό το λόγο  εφαρμόζουμε την αφύγρανση του αέρα. Ο κλασικός τρόπος αφύγρανσης του αέρα είναι με διοχέτευση του σε ένα ψυχρό στοιχείο όπου θα εγκλωβιστούν οι υγροποιήσεις.

Η ψύξη του αέρα για την αποβολή της υγρασίας, είναι η αρχή πάνω στην οποία στηρίζεται η αφύγρανση.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αφύγρανσης είναι
το φαινόμενο της υγροποίησης στα τζάμια του σπιτιού και του αυτοκινήτου μας, οφείλεται στο γεγονός ότι όταν ο αέρας ακουμπά το κρύο τζάμι ψύχεται, και αποβάλει το νερό που περιέχει επειδή δεν μπορεί να το συγκρατήσει.  

Η αφύγρανση του νερού μπορεί να γίνει με δυο τρόπους:
  • με εξαερισμό του χώρου , με την  προϋπόθεση ότι ο εξωτερικός αέρας είναι χαμηλότερης υγρασίας ( Η αφύγρανση τού χώρου της πισίνας με εναλλαγή του αέρα είναι μια δαπανηρή προσέγγιση και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας του αέρα περιβάλλοντος είναι αναποτελεσματική)
  • με αφύγρανση (με εναλλάκτη αέρα-αέρα)
Η εταιρεία MECHANICAL SOLUTIONS  μπορεί  να δώσει λύση σε τέτοιες εφαρμογές αφύγρανσης με τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπου με ένα μηχάνημα να μπορέσει να καλύψει την πλήρη αφύγρανση του χώρου, την θέρμανση του χώρου, τον αερισμό του, την ενεργειακή θέρμανση του νερού της πισίνας, αλλά και τον κλιματισμό κατά τους θερινούς μήνες.
Το μηχανοστάσιο είναι το θεμέλιο της πισίνας .Ο μηχανολογικός εξοπλισμός  καθορίζει απόλυτα την σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία της αφύγρανσης.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων εξοπλισμού πισίνας της MECHANICAL SOLUTIONS εκτείνεται από την μελέτη, το σχεδιασμό έως και την ολοκλήρωση του έργου.

Η MECHANICAL SOLUTIONS εξασφαλίζει  με τον εξοπλισμό της:
  • την μεγίστη αφύγρανση, με την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας
  • Ο εσωτερικός εξοπλισμός που τοποθετείται δεν διαβρώνεται, καθαρίζεται εύκολα και αθόρυβα
  • μεταβολή θερμότητας  του νερού
  • σωστός υπολογισμού του εξοπλισμού εξασφαλίζει την  μεγάλη διάρκεια ζωής του.

Χρήση:
-Τοποθετείται σε πισίνες , Jacuzzi, spa, Σάνουα
-Διαθέτει Ρυθμιζόμενη έξοδο αέρα, επιτρέπει την εγκατάσταση σε διαφορετικά επίπεδα
-Εξειδικευμένες αντλίες θερμότητας της δίνουν την δυνατότητα ανεξάρτητης παραγωγής
θερμού και ψυχρού νερού
-Συγχρόνως από το ίδιο μηχάνημα παρέχει ελεγχόμενη ανάκτηση, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερους βαθμούς απόδοσης σε εγκαταστάσεις θερμαινόμενης πισίνας
Έτσι  επιτυγχάνεται η  αφύγρανση των  χώρων, και γενικότερα συνδυαστικών φορτίων, απλουστεύοντας την συνολική εγκατάσταση και τις ανάγκες συντήρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MECHANICAL SOLUTIONS πατήστε εδώ.