Στο μέλλον θα βρείτε ορισμένα προϊόντα της OSRAM ως LEDVANCE

Αξιόπιστες λύσεις φωτισμού

5.407 επισκέψεις στο άρθρο

H τεχνολογία LED φωτισμού παρέχει αξιοπιστία και λύσεις για το φωτισμό οποιασδήποτε εγκατάστασης με χαμηλό κόστος

Ως τεχνολογία φωτισμού του μέλλοντος, τα LED προσφέρουν μέγιστη ευελιξία στους ηλεκτρολόγους, τους υπεύθυνους για το σχεδιασμό του φωτισμού και τους αρχιτέκτονες, καθώς και σε ιδιώτες καταναλωτές για οικιακή χρήση. Οι καταναλωτές με την τοποθέτηση λαμπτήρων LED  εξοικονομούν το κόστος από την κατανάλωση ισχύος και τη συντήρηση.
 
Σχεδιασμός χωρίς περιορισμούς - το όνειρο κάθε σχεδιαστή φωτισμού ή υπεύθυνου για τον αστικό σχεδιασμό. Η τεχνολογία LED από την OSRAM δημιουργεί νέες δυνατότητες στο σχεδιασμό φωτισμού.
 
Η δημιουργία δυναμικών σκηνών φωτισμού με πολύχρωμα εφέ, οι πρωτοποριακές αντιλήψεις φωτισμού για ολόκληρες πόλεις και τα έξυπνα συστήματα διαχείρισης φωτισμού βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής.
 
Οι τελευταίες τάσεις: λαμπτήρες LED υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές και ευέλικτη χρήση των LED στον αστικό φωτισμό. Οι εκπληκτικές ιδιότητες της τεχνολογίας LED προσφέρουν δυνατότητες που δεν ήταν εφικτές στο παρελθόν.

Η ποιότητα είναι η πρώτη τους προτεραιότητα.
Η OSRAM, με έδρα το Μόναχο, είναι ένας παγκόσμιος, κορυφαίος κατασκευαστής φωτισμού με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας.
Το χαρτοφυλάκιο της κυμαίνεται από εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, με βάση τη τεχνολογία των ημιαγωγών, όπως υπέρυθρες ή λέιζερ έως και δικτυωμένων έξυπνων λύσεων φωτισμού σε κτίρια και πόλεις.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την OSRAM πατώντας εδώ.