Εξοικονομήστε ενέργεια αξιόπιστα

4.868 επισκέψεις στο άρθρο

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 25 χρόνια στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας!

O  ιδανικότερος συνεργάτης για την υλοποίηση της δικής σας ενεργειακής αναβάθμισης είναι η NEON ENERGY, μια πολυεθνική εταιρία, ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά εξοικονόμησης ενέργειας που έχει επεκταθεί στο εξωτερικό σε χώρες όπως Αμερική (Los Angeles & New York) Γερμανία, Ντουμπάι, Abu Dhabi, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρος, έχοντας σαν στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις για κάθε ανάγκη.

Η εμπειρία των στελεχών της ξεπερνά τα 25 χρόνια στο χώρο των Τεχνολογιών Ενέργειας, της  Εξειδικευμένης Τεχνολογικής Ανάπτυξης/Κατασκευής, του Μάρκετινγκ και των Οικονομικών. Η NEON ENERGY διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και στελέχη όπως μηχανικούς, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, και αρχιτέκτονες, κάνοντας άριστη δουλειά.
Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων με ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα η NEON ENERGY εξασφαλίζει την γρήγορη και απροβλημάτιστη υλοποίηση της ενεργειακής αναβάθμισης του δικού σας ακινήτου.

Η NEON ENERGY με επιτυχία συμμετείχε στο προηγούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον» όπου αναλαμβάνει όλη την διαδικασία ολοκλήρωσης ενός έργου χωρίς ταλαιπωρία για τον πελάτη.  Αυτό σημαίνει ότι στο επικείμενο πρόγραμμα που αναμένετε να ανοίξει η συμμετοχή της είναι δεδομένη με βελτιωμένες λύσεις για κάθε πελάτη. 

Λαμπτήρες LED υψηλών προδιαγραφών φωτισμού
• Η NEON ENERGY προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED.
• Η NEON ENERGY αναλαμβάνει τα πάντα χωρίς ταλαιπωρία για τον πελάτη.
• Δωρεάν επιμέτρηση των ενεργειακών αναγκών του χώρου από ηλεκτρολόγους – μηχανικούς με εξειδίκευση στο φωτισμό.
• Επιλογή της κατάλληλης θερμοκρασίας ώστε ο φωτισμός να είναι επαρκής και αναζωογονητικός.
• Υψηλότερος δείκτης lm/watt ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερος φωτισμός με χαμηλότερο κόστος.
• Χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή αντοχή εξαιτίας των  προϊόντων αλουμινίου.
• Αναβαθμισμένη ποιότητα φωτισμού.
• Επώνυμα προϊόντα φωτισμού LED.
• Σχεδιασμός κατάλληλου φωτισμού για νέα ή υπό ανακαίνιση κτίρια.
• Έκδοση προσφοράς και αναλυτικός πίνακας απόσβεσης της ενεργειακής αναβάθμισης από εξειδικευμένους σε φωτισμό LED ηλεκτρολόγους μηχανολόγους.
• Πιστοποίηση της ορθής λειτουργίας της εγκατάστασης από μόνιμους και έμπειρους ηλεκτρολόγους εγκαταστάστες.
• Υποστήριξη – After sales support.

Επιλέξτε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου
Η NEON ENERGY μπορεί να αντικαταστήσει τα κουφώματα σας με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.  Η NEON ENERGY διαθέτει πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή συστημάτων αλουμινίου, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ακόμη και για τυφώνα! Όλες οι σειρές των συστημάτων αλουμινίου σχεδιάζονται και κατασκευάζονται καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα απαιτήσεων από ένα απλό σύστημα μέχρι ένα σχεδιαστικά πολύπλοκο έργο. Με αυτή την κίνηση καταφέρνετε εξοικονόμηση ενέργεια έως και 45%.

Η NEON ENERGY με σύγχρονο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D), επιστήμονες υψηλού επιπέδου και με αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, χρησιμοποιεί πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αριστείας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, Smart Home & Smart Security, συστήματα ψύξης/θέρμανσης και κλιματισμού (HVAC), συστήματα ελέγχου και διαχείρισης των κτιρίων (BMS) & ενεργειακής παρακολούθησης.

Smart Home
Τo Smart Home είναι η έξυπνη ολοκληρωμένη λύση που σου επιτρέπει να διαχειριστείς οποτεδήποτε από οπουδήποτε, μέσω του κινητού σου ή του tablet έως 250 έξυπνες συσκευές ελεγχόμενες από μια μόνο κεντρική μονάδα /Gateway. Το Smart Home διαθέτει συσκευές για έλεγχο του φωτισμού, έξυπνες πρίζες/μετρητές ενέργειας, αισθητήρες για βελτίωση της ασφάλειας του χώρου, IP κάμερα παρακολούθησης, ρελέ τύπου ράγας για έλεγχο μέσα από το ηλεκτρολογικό δίκτυο καθώς επίσης και έλεγχο του  κλιματιστικού σου μέσω του Smart Split.
­­­Το Smart Home All In One Starter Kit συνδυάζει σε μια συσκευασία πέντε (5) έξυπνες συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας, βελτίωση της ασφάλειας, δημιουργώντας άνεση στη καθημερινότητα σας! Το Gateway μπορεί να συνδέσει έως 250 έξυπνες συσκευές και να καλύψει όλες τις ανάγκες σας χωρίς να χρειαστείτε να επενδύσετε χρήματα και χρόνο σε άλλο σύστημα! Είναι Plug & Play! Με μια απλή σύνδεση στο app οι συσκευές σας γίνονται smart μέσα σε λίγα λεπτά!

Κλιματισμός
• Ενεργειακή κλάση Α+++ Ιδανική λειτουργία ψύξης & θέρμανσης για κορυφαία εξοικονόμηση ενέργειας.
• Ιονιστής Cold Plasma Aποτελεσματική αποστείρωση βακτηρίων, απομάκρυνση οσμών και απο βολή αρνητικών ιόντων.
• Κατασκευασμένα στο Νο1 εργοστάσιο του κόσμου
• Με 10 χρόνια εγγύηση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την  NEON ENERGY πατήστε εδώ.