Τα πάντα για την οικονομική θέρμανση

Διαβάστηκε από 3161 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/1/2020

Ο όμιλος Τουρνικιώτη δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με πλήθος εγκαταστάσεων σε κάθε τύπου επαγγελματικές, οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

 
Ο όμιλος Τουρνικιώτη δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με πλήθος εγκαταστάσεων σε κάθε τύπου επαγγελματικές, οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Τα κλιματιστικά μηχανήματα της MIDEA διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, την αθόρυβη λειτουργία τους αλλά και την υψηλή τους ενεργειακή απόδοση η οποία συμβάλλει καταλυτικά στην μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

Η εταιρεία ΑΓΗΝΩΡ ΑΕ, διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης τεχνικής υποστήριξης πελατών στελεχομένου με μηχανικούς μεγάλης εμπειρίας στον τομέα του κεντρικού κλιματισμού καθώς και εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης το οποίο εκπαιδεύεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της MIDEA, και μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών η οποία ανανεώνεται συνεχώς.

Το εύρος των προϊόντων της MIDEA CAC είναι εφικτό να καλύψει κάθε απαίτηση και κάθε ανάγκη κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου σε ψύξη, θέρμανση, αερισμό δίνοντας αξία στην επένδυση, συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση, την χαμηλή κατανάλωση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής με την οικονομία στο επίπεδο της προμήθειας των μηχανημάτων.

Οι κατηγορίες των κλιματιστικών της MIDEA Commercial Air Conditioner διαθέτουν ευρύ φάσμα και ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω:


Α. MIDEA VRF INVERTER, V6 (i) Series , V4+R, V4+I, miniVRF  
Οι σειρές VRF της Midea διαθέτουν εξωτερικές μονάδες inverter από 8 kw(mini VRF) εώς 270 kw (ψύξη) / 276 kw (θέρμανση). Ιδιαιτέρως η σειρά V6 (i) διαθέτει ίσως τους υψηλότερους συντελεστές απόδοσης της αγοράς COP, EER προσδίδοντας έτσι στον επαγγελματία ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το κόστος ενέργειας που καταναλώνει.

Επίσης η MIDEA διαθέτει και τη σειρά Heat Recovery (V4+R) δηλαδή με την ίδια εξωτερική μονάδα ταυτόχρονα να επιλέγουμε ψύξη σε ορισμένες εσωτερικές μονάδες και θέρμανση σε άλλες.

Οι σειρές VRF της MIDEA CAC διαθέτουν μονάδες αερισμού-εξαερισμού(εναλλάκτες θερμότητας τύπου VAM) που προκλιματίζουν τον αέρα, υποβοηθώντας το σύστημα κλιματισμού και επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
 
Β. ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ, M THERMAL 2nd Generation & FANCOILS(FCU) MIDEA
Η MIDEA CAC διαθέτει στην Ελληνική αγορά τις Αντλίες Θερμότητας M Thermal Inverter που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές που δύναται να απαιτηθούν και αποτελούν σήμερα την καλύτερη λύση για την εξασφάλιση συνθηκών άνεσης (θέρμανσης, ψύξης, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης) με τον οικονομικότερο τρόπο τόσο για επαγγελματικούς χώρους όσο και για οικιακή χρήση.

Οι Αντλίες Θερμότητας M Thermal είναι προσυγκροτημένες (μονομπλόκ),δεν καταλαμβάνουν χώρο στο εσωτερικό της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου διευκολύνοντας έτσι την τοποθετησή τους.
 
Οι εσωτερικές μονάδες τύπου Fancoils διαθέτουν στιβαρή κατασκευή, με προσανατολισμό στη μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι κυρίως dc που σημαίνει αθόρυβη λειτουργία και μεγαλύτερη απόδοση.
 
Οι τύποι των Fancoils ποικίλουν ανάλογα με την εγκατάσταση και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου και διατίθενται σε τοίχου, δαπέδου, καναλάτα, οροφής και κασσέτες τεσσάρων κατευθύνσεων(2 pipe & 4 pipe).

Midea CAC

Όμιλος Τουρνικιώτη
Λ. ΑΘηνών 50, 10441 Αθήνα
Τηλ.: 210 5288877
Email: info@mideacac.gr
Site: www.mideacac.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία MIDEA πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »