Toshiba EDGE, μοναδική αισθητική, κορυφαία απόδοση

Ανακαλύψτε το EDGE: η επιτομή των οικιακών κλιματιστικών… και είναι Toshiba

2.494 επισκέψεις στο άρθρο

Το νέο Toshiba EDGE προσφέρει βέλτιστη ενεργειακή απόδοση Α+++ στην ψύξη και στη θέρμανση.

Η Toshiba, ο Ιαπωνικός ηγέτης του κλιματισμού παγκοσμίως, έχει συνδέσει το όνομά της με κλιματιστικές μονάδες υψηλής απόδοσης και αποδοτικότητας τόσο για οικιακές όσο και για εμπορικές εφαρμογές. Σήμερα, η εταιρεία ανακοινώνει την κυκλοφορία μιας νέας σειράς που έρχεται να προστεθεί στην οικιακή γκάμα κλιματιστικών που λειτουργούν με ψυκτικό μέσο R32.

Το νέο EDGE αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά οικιακών κλιματιστικών, συνδυάζοντας μοναδική αισθητική και κορυφαία απόδοση με ενεργειακή κλάση Α+++ στη ψύξη και στη θέρμανση, αθόρυβη λειτουργία και δυνατότητα «έξυπνου» χειρισμού.

Οι απαλές γραμμές και το ματ φινίρισμα του EDGE συνθέτουν ένα κομψό, λιτό και μοντέρνο σχεδιασμό που δένει αρμονικά με κάθε χώρο, όποιο και αν είναι το στυλ διακόσμησής. Η εσωτερική μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα καθώς διαθέτει προ-χαραγμένες εγκοπές για τις συνδέσεις των σωληνώσεων. Οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να συνδεθούν σε συστήματα 1:1 ή πολυδιαιρούμενα.

Η μονάδα χρησιμοποιεί ψυκτικό ρευστό R32 με χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, ενώ προσφέρει ενεργειακή απόδοση A+++ τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση, δηλαδή τον υψηλότερο βαθμό απόδοσης σε μερικό φορτίο στην αγορά κλιματιστικών. Τα έξι μοντέλα που περιλαμβάνονται στη γκάμα καλύπτουν ένα εύρος ψύξης από 2.5 μέχρι 7.0 kW και θέρμανσης από 3.2 μέχρι 8.0 kW.

Το EDGE συνδυάζει υψηλά επίπεδα άνεσης και άριστη ενεργειακή απόδοση Α+++ στην ψύξη και στη θέρμανση. Διαθέτει μία από τις πλέον αθόρυβες εξωτερικές μονάδες στην αγορά, με τη στάθμη θορύβου να μην ξεπερνά τα 44 dB(A). Η ενεργοποίηση της λειτουργίας Silent μπορεί να αφαιρέσει 6 ακόμα μονάδες από το επίπεδο θορύβου της εξωτερικής μονάδας, εξασφαλίζοντας συνθήκες απόλυτης ησυχίας για εσάς, αλλά και τους γείτονές σας κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Αντίστοιχα, επιλέγοντας τη λειτουργία Quiet η στάθμη θορύβου της εσωτερικής μονάδας μειώνεται σε μόλις 19dΒ(A), προσφέροντάς σας τις ιδανικές συνθήκες ύπνου.

Η καινοτόμος τεχνολογία του περιστροφικού συμπιεστή DC Digital Twin Rotary Inverter και του εναλλάκτη της Toshiba επιτρέπει την προσαρμογή της ταχύτητας του συμπιεστή ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη, ελαχιστοποιώντας τις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις. Οι μέγιστοι δείκτες εποχιακής ενεργειακής αποδοτικότητας κατά την ψύξη (SEER) και τη θέρμανση (SCOP -στη θερμή ζώνη) ορίζονται στις 8,6 και 6,8 μονάδες αντίστοιχα.

Mε το EDGE η Τoshiba λανσάρει τη νέα τεχνολογία ψύξης HADA Care που παρέχει βελτιωμένη διανομή του αέρα στο χώρο. Η νέα τεχνολογία επιτρέπει την έμμεση ροή του αέρα προς τους χρήστες, εξασφαλίζοντας την ομοιογενή κατανομή της θερμοκρασίας και αποφεύγοντας τη δημιουργία επιδερμικού στρες ή ξηρότητας του δέρματος. Οι περσίδες διανομής του αέρα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κυκλοφορούν και να συγκεντρώνουν τον κλιματιζόμενο αέρα ψηλά στο χώρο, αποφεύγοντας την άμεση επαφή των χρηστών με ρεύματα αέρα, αυξάνοντας έτσι τα επίπεδα άνεσής.

Επιπλέον, η μονάδα διαθέτει το νέο φίλτρο Ultra-Pure Filter PM2.5 που έχει τη δυνατότητα να αιχμαλωτίσει αιωρούμενα σωματίδια με διάμετρο μικρότερη και από 2,5μm, προσφέροντας προστασία από αναπνευστικές παθήσεις που προκαλούνται από αιωρούμενα μικροσωματίδια.

Το εύχρηστο τηλεχειριστήριο του EDGE διευκολύνει την καθημερινότητά σας παρέχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα λειτουργίας που σας ταιριάζει:
  • Ελαχιστοποιήσετε την κατανάλωση και το κόστος της ενέργειας μέσω των λειτουργιών ECO mode
  • Εξασφαλίστε τη βέλτιστη θερμοκρασία δωματίου κατά τις νυχτερινές ώρες με τη λειτουργία Comfort Sleep
  • Αξιοποιήστε τις λειτουργίες Hi-power για γρήγορη ψύξη ή θέρμανση
  • Γλυτώστε χρόνο με τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό που σας επιτρέπει να καθορίσετε τις ώρες λειτουργίας της συσκευής σας.
Τέλος, ο έλεγχος της μονάδας μπορεί να γίνει μέσω του τηλεχειριστήριου υπερύθρων ή ακόμα και απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής Home AC Control της Toshiba, παρέχοντάς σας μεγαλύτερη άνεση στη χρήση καθώς και τη δυνατότητα να ελέγχετε τη λειτουργία του κλιματιστικού σας ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα μονάδα κλιματισμού της Toshiba που υπόσχεται να προσθέσει κομψότητα, άνεση και αποδοτικότητα στην κατοικία σας, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.toshiba-aircon.gr/el/