Aνανεωμένη σειρά κλιματιστικών LG Artcool

1.983 επισκέψεις στο άρθρο

Η ανανεωμένη σειρά κλιματιστικών LG Artcool προσφέρει στους Ευρωπαίους καταναλωτές περισσότερες επιλογές με ποικιλία χρωμάτων και δυνατοτήτων.

Με έμφαση στην ευκολία των χρηστών, η πιο πρόσφατη λύση κλιματισμού της εταιρείας διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό, απαράμιλλη απόδοση ψύξης και ενεργειακή αποδοτικότητα
 
Η LG Electronics (LG) φέρνει την εντυπωσιακή σειρά ARTCOOL στην InnoFest Europe 2019 μαγνητίζοντας τα βλέμματα με τα νέα μοντέλα που αποδεικνύουν την ηγετική θέση της LG στην αγορά των οικιακών κλιματιστικών (Residential Air Conditioning - RAC). Εξοπλισμένη με μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες και εντυπωσιακά κομψό σχεδιασμό, η ανανεωμένη σειρά ARTCOOL προσφέρει δύναμη και απόδοση ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία κομψή προσθήκη σε οποιοδήποτε σύγχρονο χώρο. Η διευρυμένη σειρά προϊόντων διαθέτει διάφορες δυνατότητες και νέα συναρπαστικά χρώματα προσφέροντας περισσότερες επιλογές για να ικανοποιήσει το συνεχώς αυξανόμενο καταναλωτικό κοινό της LG σε όλη την Ευρώπη.
 
Μινιμαλιστικός σχεδιασμός που συμπληρώνει οποιοδήποτε στυλ εσωτερικής διακόσμησης 
Το νέο κλιματιστικό LG ARTCOOL Mirror της σειράς ARTCOOL, αποπνέει εκλεπτυσμένη κομψότητα, συμπληρώνοντας άψογα κάθε διακόσμηση εσωτερικού χώρου με την παλέτα πλούσιων χρωμάτων και φινιρίσματα υψηλής ποιότητας. Ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των καταναλωτών για περισσότερες επιλογές χρωμάτων, η LG έχει προσθέσει την επιλογή ασημί χρώματος (μοντέλα 9.000 BTU, 12.000 BTU και 18.000 BTU) που αιχμαλωτίζει με τη διαχρονική του ομορφιά. Επίσης, στα υπάρχοντα μοντέλα 9.000 BTU, 12.000 BTU και 18.000 BTU, προστέθηκε ένας νέος «μαύρος καθρέφτης» ARTCOOL (24.000 BTU), ο οποίος προσφέρει έναν ιδιαίτερο κομψό σχεδιασμό τύπου καθρέφτη και υψηλής ποιότητας ροή αέρα όπου και αν χρησιμοποιείται.
 
Ακόμη, το LG ARTCOOL Gallery επανέρχεται με ανανεωμένο σχεδιασμό επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν τη συλλογή εικόνων της επιλογής τους στο ειδικά διαμορφωμένο κομψό πλαίσιο, προσδίδοντας στυλ και προσωπικό χαρακτήρα σε κάθε εσωτερικό χώρο.
  
 
Εξαιρετική απόδοση μέσω του συμπιεστή DUAL Inverter Compressor™
Ο DUAL Inverter Compressor™ του ARTCOOL καταναλώνει 70% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και δροσίζει 40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά χωρίς συμπιεστή inverter. Επιπλέον, χάρη στην εκπληκτική τεχνολογία συμπιεστών της LG, το ARTCOOL λειτουργεί σε χαμηλό επίπεδο θορύβου, επιτρέποντας στους χρήστες να χαλαρώσουν ή να ξεκουραστούν με άνεση χωρίς το συνηθισμένο βουητό που συναντάμε σε άλλα κλιματιστικά. Η αντοχή και η αξιοπιστία του DUAL Inverter Compressor™ είναι εγγυημένα με εγγύηση 10 ετών.
 
Επιπλέον, το ARTCOOL ενσωματώνει έναν ιονιστή, ο οποίος απελευθερώνει έως και τρία εκατομμύρια ιόντα που προσκολλώνται σε βλαβερά σωματίδια για την αποτελεσματική αποστείρωσή τους, ενώ ταυτόχρονα εξουδετερώνουν τις οσμές. Δημιουργώντας ισχυρή ροή αέρα με τη βοήθεια της λειτουργίας 4-Way Swing, κατανέμει ομοιόμορφα ένα μεγάλο όγκο ροής αέρα για να δημιουργήσει μια σταθερή θερμοκρασία σε όλο το δωμάτιο.
 
Τέλος, το SmartThinQ της LG επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα τη συσκευή από οποιαδήποτε θέση. Η κατάλληλη εφαρμογή smartphone επιτρέπει σε κάθε μέλος της οικογένειας να προσαρμόζει την εμπειρία του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επιλέγει και να αποθηκεύει τις προτιμώμενες ρυθμίσεις θερμοκρασίας και λειτουργίας. Επιπλέον, το ARTCOOL διαθέτει το SmartDiagnosis, το οποίο στέλνει ειδοποιήσεις μέσω smartphone και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών ζητημάτων για εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων.
 
«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε τη διευρυμένη και ολοκληρωμένη σειρά ARTCOOL, με υψηλή αισθητική και εξαιρετική απόδοση», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Όπως παρουσιάσαμε εδώ στην InnoFest, το ARTCOOL θα φέρει την ομορφιά και την άνεση στα σπίτια των καταναλωτών που κατοικούν στην Ευρώπη χάρη στον συνδυασμό του πολυτελούς σχεδιασμού και των σύγχρονων χαρακτηριστικών και τεχνολογιών».