Ανάθεση κατασκευής 12 MW φωτοβολταϊκών σταθμών στην PVMAINT

Διαβάστηκε από 1546 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/2/2020

H PVMAINT συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων, ανέλαβε πρόσφατα την υλοποίηση εντός του 2020 φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος συνολικά 12 MW επί εδάφους.

 
H PVMAINT συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων  και έχοντας καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο της κατασκευής αλλά και λειτουργίας & συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών (O&M) πανελλαδικά, ανέλαβε πρόσφατα την υλοποίηση εντός του 2020 φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος συνολικά 12 MW επί εδάφους. Η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός ακόμα φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 500kW στην περιοχή της Λειβαδιάς, ο οποίος αναμένει την σύνδεση του στο δίκτυο.
Σημαντική και μοναδική είναι η εμπειρία της και εξειδίκευση της σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε βιομηχανικές στέγες. Σε αυτά τα πλαίσια εγκαθιστά την περίοδο αυτή φωτοβολταϊκό NET METERING ισχύος 200kW σε βιομηχανική στέγη στην Εύβοια και έχει αναλάβει την κατασκευή ενός ακόμα φωτοβολταϊκού ΝΕΤ EMETERING ισχύος1 MW σε βιομηχανική στέγη στην Αττική.
Η PVMAINT διαθέτει επίσης σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία σε υβριδικά συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρομηχανικά έργα, έχοντας αναλάβει ως υπεργολάβος και σχεδόν ολοκληρώσει όλες τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις σηράγγων για την νέα σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο- Ροδοδάφνη στην Πελοπόννησο.
Η PVMAINT, πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2004 και OHSAS 18001, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη επενδυτών για την τεχνογνωσία και το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, προσθέτει συνεχώς στο χαρτοφυλάκιό της νέα έργα.
 
Η PVMAINT στελεχωμένη με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό, μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση & τεχνική υποστήριξη  φωτοβολταϊκών σταθμών.
www.pvmaint.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ετήσιο γίνεται το «Εξοικονομώ κατ` οίκον» - Οι αλλαγές με το ν/σ

Αεροκουρτίνες εξοικονόμησης!

Μεταφερόμενες Οικολογικές Κατοικίες

Η απάντηση στα μικρόβια, τους μύκητες και τις αλλεργίες!

Διπλή βράβευση για το LG B2B Academy στα Loyalty Awards 2020

Εξελιγμένος σχεδιασμός, παραδοσιακή αισθητική.

Εξοικονόμηση κατ` Οίκον 2020: Μελέτη-Χρηματοδότηση-Αποπεράτωση … με μια υπογραφή

MAGNA 3 - STATE OF THE ART

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Ανοιξιάτικες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την Elith!

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και εφαρμόζει !

Θέρμανση & Εξοικονόμηση με υπογραφή από την Olefini

ΣΒΠΕ: Δεν καταργούνται όλα τα πλαστικά μιας χρήσης το 2021

Διαδικτυακή Συνέντευξη του Καθηγητή Wolfgang Feist

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Εξοικονόμησε Ενέργεια στο σπίτι σου με τα σωστά συστήματα διαχείρισης!

Νέο Σύστημα Αποθήκευσης από την ΕΥΔΙΤΗ

30.000 φωνές ενάντια στο νομοσχέδιο των εξορύξεων

Επιστροφή στη φύση για τον Μπράντλεϊ και τον Κούπερ

Πράσινη τεχνολογία για δωρεάν ζεστό νερό!

περισσότερα »