Αντικαταστήστε με LED και εξοικονομήστε!

2.666 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Ecosolutions ΕΠΕ σας δίνει τώρα την δυνατότητα να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες σας, στο σπίτι, το γραφείο και στην επιχείρησή σας.

H EcoSolutions ΕΠΕ ιδρύθηκε στo Ηράκλειο της Κρήτης. Προσφέρει  σχεδιασμό και κατασκευή συστημάτων παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια, επιχειρήσεις και βιομηχανίες.  

Η εξοικονόμηση ενέργειας στον Φωτισμό, ψύξη – θέρμανση – κλιματισμό, παραγωγή και επεξεργασία νερού, μεταφορές, αποτελούν τομείς όπου η εταιρεία επενδύει καθημερινά, σε έρευνα και ανθρώπινο δυναμικό για να προσφέρει, σήμερα αλλά και αύριο τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες της.

H EcoSolutions ΕΠΕ δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

• ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ LED
Στο κατάστημα της EcoSolutions θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από:
  1. Λαμπτήρες LED
  2. Φωτιστικά εσωτερικού χώρου
  3. Φωτιστικά εξωτερικού χώρου
  4. Ποιοτικά φωτιστικά Fumagalli
  5. Νέες παραλαβές φωτιστικών 2017!
 
• ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜHΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

• ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

• ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

• ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ - ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ


Ταινίες LED
Οι ταινίες LED ήταν πάντα μία πολύ ευέλικτη και δημιουργική επιλογή για διαφόρων ειδών λύσεις φωτισμού, σε κρυφούς φωτισμούς και διάφορες κατασκευές όπως ράφια καταστημάτων και εξωτερικούς φωτισμούς κτηρίων.
Η εταιρεία Ecosolutions ΕΠΕ διαθέτει λύσεις φωτισμού LED “EcoLights”, εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα φωτισμού ειδικά για την εκάστοτε ανάγκη του πελάτη με εγγυημένη ποιότητα και σωστές τιμές.
Σε συνδυασμό με μεγάλη ποικιλία προφίλ αλουμινίου ειδικά για LED ταινίες, μπορείτε να καλύψετε πλέον οποιαδήποτε ανάγκη φωτισμού ακόμα και τον κεντρικό φωτισμό χώρων.