Αντλίες Θερμότητας Yutaki της HITACHI

Αντλίες Θερμότητας Yutaki της HITACHI

Αντλίες Θερμότητας Yutaki της HITACHI

Αντλίες Θερμότητας Yutaki της HITACHI

  • Αντλίες Θερμότητας Yutaki της HITACHI
  • Αντλίες Θερμότητας Yutaki της HITACHI
  • Αντλίες Θερμότητας Yutaki της HITACHI
  • Αντλίες Θερμότητας Yutaki της HITACHI

Αντλίες Θερμότητας Yutaki της HITACHI

5.220 επισκέψεις στο άρθρο (06/12/2023)
Σχολιάστε

Ιαπωνική ποιότητα για θέρμανση, ψύξη & ΖΝΧ.



Ο Ιαπωνικός oίκος κλιματισμού HITACHI, με πάνω από 100 χρονιά εμπειρίας στην παροχή  κορυφαίων συστημάτων κλιματισμού, συνεχίζει να υπερβαίνει τις σύγχρονες απαιτήσεις για αποδοτικά και ποιοτικά προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού.

Την ώρα που τα περισσότερα υφιστάμενα κτίρια χρησιμοποιούν ορυκτούς τύπους καυσίμων και η μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι πλέον επιτακτικής σημασίας για τον πλανήτη και το περιβάλλον, η Hitachi παρουσιάζει τη σειρά αντλιών θερμότητας Yutaki. Η αντλία θερμότητας αέρα-νερού είναι μια τεχνολογία που αναμφισβήτητα μειώνει την ενέργεια που καταναλώνεται για θέρμανση , ψύξη και ζεστό νερό χρήσης στο ελάχιστο διότι αντλεί θερμότητα από το περιβάλλον και την αποδίδει στο χώρο με ελάχιστη κατανάλωση και πολλαπλάσια απόδοση. Ενδεικτικά για κάθε 1 kW που καταναλώνεται, αποδίδονται πάνω από 3 kW θερμικής ισχύος.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η σειρά premium αντλιών θερμότητας αέρος-νερού Yutaki της Ηitachi, είναι συνώνυμη με την κορυφαία απόδοση και την υψηλή αξιοπιστία. Με την πληρέστερη γκάμα της αγοράς με μονάδες Monoblock και Split (διαιρούμενου τύπου), οι Yutaki προσφέρoυν λύσεις για την αναβάθμιση του συστήματος ψύξης – θέρμανσης και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, για κάθε τύπου εφαρμογή. Με μοναδικό σχεδιασμό να λειτουργούν και στις πιο ακραίες θερμοκρασίες, έως και τους -25°C, διατηρούν την εξαιρετική τους απόδοση ακόμα και στα πιο ψυχρά περιβάλλοντα. Αποτελούν την κατάλληλη λύση για νέες και υφιστάμενες κατοικίες υπό ανακαίνιση (μονοκατοικίες & διαμερίσματα), καθώς μπορούν να συνδεθούν με σώματα καλοριφέρ, ενδοδαπέδια θέρμανση και fan coils. Οι αντλίες Yutaki διαθέτουν επαφές για την σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες, υφιστάμενους λέβητες και εναλλάκτες για τη θέρμανση νερού πισίνας.

Γνωρίστε τις αντλίες Yutaki:

Yutaki M R32



Νέα γενιά αντλιών θερμότητας R32 Monobloc all DC Inverter Yutaki M, διαθέσιμη από 4,3 kW έως 18 kW all-in-one, με θερμοκρασία έως 60°C. Στις αυτόνομες αντλίες θερμότητας monobloc, όλα τα ψυκτικά και υδραυλικά εξαρτήματα του συστήματος είναι τοποθετημένα σε μια μονάδα η οποία τοποθετείται εξωτερικά χωρίς να καταλαμβάνει χώρο από το εσωτερικό της κατοικίας και συνδέεται με το σύστημα θέρμανσης, μέσω του υδραυλικού δικτύου. Έτσι εξασφαλίζεται η εύκολη τοποθέτηση ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.
Με το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο R32 επιτυγχάνεται υψηλή εποχιακή απόδοση Α+++, μεγαλύτερο εύρος λειτουργίας, και χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Η σειρά διαθέτει νέο διπλό περιστροφικό συμπιεστή της HITACHI, με τεχνολογία έγχυσης ατμού, διατηρείται σταθερή η θερμική ισχύς της μονάδας σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος υπό το μηδέν (-7°C) και εξασφαλίζεται θερμοκρασία εξόδου νερού 60°C έως και τους -10°C.

Συνέχεια του άρθρου >>>