Η Εταιρεία Α.ΙΣΜΕΡΗΣ σε όλα τα προϊόντα προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών και τεχνική υποστήριξη μετά την λήξη της εγγύησης

Η εταιρεία Α.ΙΣΜΕΡΗΣ είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών (ΣΕΚΑ) και έχει το πιστοποιητικό ποιότητας SEKA–Q.System

Από μια πόρτα έως ένα κτίριο!

Διαβάστηκε από 2054 αναγνώστες -

Τα αρχιτεκτονικά θαύματα από την εταιρεία Α.ΙΣΜΕΡΗΣ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

 
Η εταιρεία Α. ΙΣΜΕΡΗΣ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε στον τομέα των κατασκευών από το 1970. Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα έχει ανταπεξέλθει σε πολλά κατασκευαστικά έργα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων με βραβεύσεις και διακρίσεις εργοληπτικών φορέων.

Η τεχνογνωσία, η πρωτοπορία, η μακροχρόνια πείρα και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός έχει φτάσει την εταιρεία σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας.
 
ΚΑΤAΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Κατασκευές που θωρακίζουν και εξασφαλίζουν ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα στο χώρο.
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ο χάλυβας έχει αρκετές αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές εφαρμογές.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Κάθε ειδική κατασκευή είναι για εμάς μια ξεχωριστή ιδιαίτερη πρόκληση προς την ολοκλήρωση ενός πετυχημένου έργου.
ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚA EIΔΗ
Τα πολυκαρβονικά  είναι ένα θερμοπλαστικό πρωτοποριακό υλικό από το οποίο παράγεται άθραυστα και εξαιρετικά διαυγή προϊόντα.

Η Εταιρεία Α.ΙΣΜΕΡΗΣ σε όλα τα προϊόντα προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών και τεχνική υποστήριξη μετά την λήξη της εγγύησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Α.ΙΣΜΕΡΗΣ πατήστε εδώ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ