Απόκτησε τη σημαντικότερη διεθνή πιστοποίηση στον κτιριακό αυτοματισμό!

Διαβάστηκε από 1772 αναγνώστες -

Δημιούργησε εκπληκτικές κτιριακές εμπειρίες, διαφοροποιήσου επαγγελματικά και απόκτησε το σημαντικότερο διεθνές προσόν στον κτιριακό αυτοματισμό!

 
Ξεκίνα με επιτυχία στον τομέα του κτιριακού αυτοματισμού μαθαίνοντας σε 4 μόνο ημέρες:
  • Πως μπορείς, ως Πιστοποιημένος ΚΝΧ Partner, να σχεδιάζεις, να υλοποιείς και να προγραμματίζεις εκπληκτικές κτιριακές εμπειρίες με την μοναδική διεθνή τεχνολογία ΚΝΧ των 400+ κατασκευαστών
  • ​Πως μπορείς, με την τεχνική του Επιθετικού Διδακτικού Μarketing Αξίας, να αυξήσεις εντυπωσιακά το πελατολόγιό σου
  • Πως να αξιοποιείς το διεθνές εργαλείο Business Model Canvasως ΚΝΧ Partner - Systems Integrator προκειμένου το ΚΝΧ Start-up σου να αντέξει στον χρόνο
  • Πως να ενοποιείς επικοινωνιακά όλα τα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα και εγκαταστάσεις σε ένα κτίριο προκειμένου να συμπεριφέρονται σαν ένα σύστημα (The Art of Systems Integration)
Και 4 μοναδικά Δωρεάν Bonuses!

BONUS #1 ΚΝΧ RF Show: Επίδειξη προγραμματισμού ασύρματων ΚΝΧ RF συσκευών με την τελευταία έκδοση του ETS, το ETS 5. Θα συζητήσουμε πώς θα μπορούσες να μετατρέψεις την κατοικία σου, σε ένα έξυπνο και smart-grid-ready κτίριο και να την οπτικοποιήσεις, στην κυριολεξία σε ένα σαββατοκύριακο. Στην συνέχεια θα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και ως Demo σε υποψήφιους πελάτες, ακόμα και όταν είσαι εκτός αυτής, μέσω της ταμπλέτα σου ή του κινητού σου.
  • BONUS #2 KNX + Sonos Show: Επίδειξη προγραμματισμού και διασύνδεσης μίας εγκατάστασης ΚΝΧ, με το καινοτόμο ασύρματο Hi-Fi σύστημα ήχου Sonos. Δείτε πως μπορεί να αξιοποιήσει ένα έξυπνο κτίριο ένα σύστημα ήχου, πέρα από τη χρήση του ως σύστημα αναπαραγωγής μουσικής.
  • BONUS #3 KNX + Philips Hue Show: Επίδειξη προγραμματισμού και διασύνδεσης μίας εγκατάστασης ΚΝΧ, με το καινοτόμο ασύρματο σύστημα φωτισμού Philips Hue. Θα δεις πως μπορεί ένα έξυπνο κτίριο να αξιοποιήσει ένα σύστημα φωτισμού για οπτική σήμανση..
  • BONUS #4 KNX + Magic Box Show: Επίδειξη σύνδεσης με πραγματικό έργο για να δεις πως οπτικοποιείται ένα κτίριο, πως μπορείς να αλλάξεις την οπτικοποίηση από απόσταση και πως μπορείς να αλλάξεις τον προγραμματισμό του κτιρίου από απόσταση.
 
Για να περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής δείτε εδώ
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ