Χρήστος Χιουρέας Misting Dept Manager, MBA της ANDRIANOS, Γεώργιος Τζανετόπουλος , Διπλ. Μηχ. Μηχ. Π. Πατρών, ΜΒΑ - Μηχανικός Πωλήσεων της ANDRIANOS, Γιάννης Μυλωνόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε., ΜΒΑ - Τεχνικός διευθυντής ΕΟΤ-ΕΞΕ και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος Οικονομολόγος Παν. Πειραιά, ΜΒΑ, τμήμα logistics της ANDRIANOS

Aπονομή μεταπτυχιακών τίτλων MBA σε τέσσερα στελέχη της ANDRIANOS

2.187 επισκέψεις στο άρθρο

Η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της ANDRIANOS αποτελεί βασική της αξία και αποδεικνύεται έμπρακτα με την επιτυχή ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών τεσσάρων στελεχών της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA.

Με τη συμμετοχή πλήθους προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, η τελετή αποφοίτησης της 4ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. 
 
Η ANDRIANOS, εστιάζοντας στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της και ενισχύοντας τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και αριστείας σε όλα τα πεδία δράσης της, στήριξε τέσσερα από τα στελέχη της στην παρακολούθηση και ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών τους στην Διοίκηση των Επιχειρήσεων.
 
Στα πλαίσια του προγράμματος, η ΕΕΔΕ εκπαιδεύει τα στελέχη των επιχειρήσεων σε μεταπτυχιακό επίπεδο, προσφέροντας τις απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται, ώστε να κατανοήσουν και να εξοικειωθούν με τις νέες τάσεις στο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων, όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα διεθνώς. Επιπλέον παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρακτικές εφαρμογής των στρατηγικών του μάνατζμεντ και των λειτουργιών του μέσα από παραδείγματα πραγματικών περιπτώσεων.
 
Την απονομή των Μεταπτυχιακών Τίτλων έκανε ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πελοποννήσου& Ιονίων Νήσων κ. Σταύρος Στούπας και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΕΔΕ κ. Αναστάσιος Ροδόπουλος, ο οποίος εξήγησε τη διαφορά του προγράμματος από τα άλλα μεταπτυχιακά, αφού δίνει έμφαση στην πρακτική, σε αντίθεση με τα ακαδημαϊκά προγράμματα, γεγονός που το κάνει να απευθύνεται σε ανθρώπους που ήδη βρίσκονται επιχειρήσεις του Νόμου Μεσσηνίας.   
 
Η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της αποτελεί ένα βασικό πυλώνα των αξιών της ANDRIANOS, η οποία στηρίζει σε μόνιμη βάση τη εκπαίδευση & ανάπτυξη των στελεχών της. Επενδύει έτσι στο ανθρώπους της, δημιουργώντας εκπαιδευτικό ενθουσιασμό ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους προς την αριστεία με τη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση τους και τη δια βίου μάθηση.
 
Στις μέρες μας, η ολοκληρωμένη, επίκαιρη και εφαρμοσμένη γνώση που παρέχουν τα συγκεκριμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα στους σπουδαστές τους, αποκτά ιδιαίτερη σημασία και προσφέρει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις οι οποίες συμμετέχουν. Για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 έχει προγραμματισθεί για την Καλαμάτα μία ακόμη νέα σειρά του Μεταπτυχιακού Προσράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την οποία θα παρακολουθήσουν και άλλα στελέχη της ANDRIANOS.