`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

6.190 επισκέψεις στο άρθρο

`Aριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού,σε νέα προϊόντα και λύσεις. Ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού για ξενοδοχεία, καταστήματα, βιομηχανίες και κατοικίες από την ECOSOLUTIONS.

H EcoSolutions ΕΠΕ έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν μελέτη, σχεδιασμό, αδειοδότηση, χρηματοδότηση, εγκατάσταση, διαχείριση, και την τεχνική υποστήριξη έργων και συστημάτων παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας. Έχουν υλοποιήσει εκατοντάδες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις και έργα φωτισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΤΟΜΕΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ LED - EcoLights 

Η Ecosolutions ασχολείται, εισάγει και εμπορεύεται LED λαμπτήρες και φωτιστικά από το 2007.
Στον τομέα φωτισμού χρησιμοποιούμε την εμπορική ονομασία «EcoLights»
Είναι από πρώτες εταιρείες πανελλαδικά που ασχολήθηκαν με την προώθηση της τεχνολογίας LED και έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην επιλογή προϊόντων, τη σωστή υλοποίηση και την τεχνική υποστήριξη έργων.

Με συνεργάτες περισσότερα από 750 εργοστάσια και εταιρείες εμπορίας φωτιστικών και λαμπτήρων LED μπορούν, ακόμα και με δικές μας κατασκευές, να καλύψουν σε τεχνικό επίπεδο, σε ποιότητα και τιμές, οτιδήποτε τους ζητηθεί.

Εμπιστοσύνη: Η ειλικρίνεια και το εμπορικό τους ήθος αναγνωρίζεται καθημερινά από τους πελάτες  που τους εμπιστεύονται για μικρά και μεγάλα έργα.
Πελάτες:  Πελάτες στον τομέα του φωτισμού είναι ηλεκτρολόγοι, κατασκευαστές, ξενοδοχεία, καταστήματα, και κατοικίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Τεχνική Υποστήριξη: Για όλα τα προϊόντα που πουλούνται προσφέρουμε πλήρη τεχνική και κατασκευαστική υποστήριξη.

Επειδή “το φως είναι η ίδια η ζωή” θεωρούμε την δουλειά μας πολύ σημαντική για τους πελάτες μας και επειδή, εμείς “ξέρουμε τι πουλάμε” θέλουμε πάντα ο πελάτης μας να “ξέρει τι αγοράζει”.
 
Βασιστείτε στην εμπειρία και την γνώση της EcoSolutions στα μικρά και μεγάλα έργα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EcoSolutions πατήστε εδώ.