Rotoseptic: Βιολογική επεξεργασία λυμάτων

9.850 επισκέψεις στο άρθρο

Η πρωτοτυπία της δεξαμενής επεξεργασίας αστικών λυμάτων ROTOSEPTIC έγκειται στο γεγονός ότι συγκεντρώνει τους χώρους μιας τριβάθμιας διάταξης επεξεργασίας υγρών αποβλήτων σε μια δεξαμενή.

Mέγιστη αποτελεσματικότητα συστήματος στον ελάχιστο δυνατό όγκο επεξεργασίας.

Παρακολουθώντας τις αλλαγές και ενημερώσεις των ελληνικών και ευρωπαϊκών νόμων, η ROTOSAL σχεδίασε, ερεύνησε και ανέπτυξε μια σειρά από compact μονάδες επεξεργασίας λυμάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από το σύνολο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Έτσι, συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των λυμάτων, που αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς κατά την τελευταία δεκαετία. Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για τη ρύπανση του περιβάλλοντος που οφείλεται σε κακή ή καθόλου διαχείριση των λυμάτων.
 
Ο τρόπος κατασκευής της δεξαμενής του συστήματος ROTOSEPTIC αποτελεί Πανευρωπαϊκά κατοχυρωμένη Ευρεσιτεχνία της εταιρείας ΣΥΡΜΟΣ-ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε., της πρωτοπόρου βιομηχανίας στην κατασκευή δεξαμενών υψηλής αντοχής από Πολυαιθυλένιο.

Συγκεκριμένα το σύστημα επεξεργασίας ROTOSEPTIC αποτελείται από:

Α) Δεξαμενή Υποδοχής λυμάτων - πρωτοβάθμιας καθίζησης αιωρούμενων στερεών σωματιδίων και αναερόβιας επεξεργασίας.

Β) Δεξαμενή αερόβιας επεξεργασίας (βιοαντιδραστήρας).
 
Γ) Δευτεροβάθμια καθίζηση και ανακυκλωφορία επεξεργασμένου νερού.

Με τη χρήση του Rotosepric το βυτίο είναι πλέον παρελθόν, όπως και όλα τα δυσάρεστα προβλήματα των βόθρων, όπως μυρωδιές, ξεχείλισμα, διαρροές κλπ.

-    Επεξεργάζεται τα λύματα, μετατρέποντάς τα σε νερό, κατάλληλο ακόμη και για πότισμα.

-    Συνδέεται εύκολα στην αποχέτευση του σπιτιού.

-    Τοποθετείται υπεδάφια ή στο έδαφος με την ίδια ευκολία.

-    Η συντήρησή του είναι ελάχιστη, απλή και δεν απαιτεί εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

-   Λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις της πιο πρόσφατης νομοθεσίας για την επεξεργασία υγρών αποβλήτων (Κ.Υ.Α. 145116/02.02.11 – Φ.Ε.Κ. 354/08.03.11).

-   Εξοικονομεί σημαντικά ποσά από την κατάργηση της εκκένωσης του βόθρου και από την επαναχρησιμοποίηση του ανακυκλωμένου νερού.

Compact Συστήματα Βιολογικού Καθαρισμού για την Επεξεργασία Αστικών Λυμάτων.
Κατάλληλα για κατοικίες, συγκροτήματα, ξενοδοχειακές μονάδες και οικισμούς από 4 κατοίκους. Διατίθενται, επίσης, συστοιχίες κυττάρων επεξεργασίας αστικών λυμάτων για μεγάλους πληθυσμούς.
 
 
Έχοντας 40 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή προϊόντων πολυαιθυλενίου που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και την επεξεργασία του νερού, τροφίμων και χημικών, η ROTOSAL παρουσιάζει στην ευρωπαϊκή αγορά, τις compact μονάδες επεξεργασίας λυμάτων ROTOSEPTIC.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ROTOSAL πατήστε εδώ.