Ασφάλεια Συνεργασίας με την Fronius

Διαβάστηκε από 1816 αναγνώστες -

Η Fronius είναι οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 70 χρόνια σε τρεις διαφορετικούς τομείς.

 
Η Fronius είναι οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 70 χρόνια σε τρεις διαφορετικούς τομείς, Perfect Charging, Perfect Welding και Solar Energy, πάνω στην ανάπτυξη τεχνολογιών για την μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας.

Σε αντίθεση με τις εισηγμένες εταιρίες, στην Fronius δεν στοχεύουμε στην μεγιστοποίηση του άμεσου κέρδους, αλλά σκεφτόμαστε και πράττουμε με στόχο την μακροχρόνια σιγουριά και την συνεχή παρουσία δίπλα στον πελάτη.

Ως απόδειξη αυτού, ο οίκος Dun & Bradstreet (D&B), ο παγκοσμίως μεγαλύτερος οίκος παροχής business-to-business οικονομικών και εμπορικών πληροφοριών, απέδωσε στην Fronius και για το έτος 2016 την υψηλότερη δυνατή επίδοση 1* στην αξιολόγηση του δείκτη επικινδυνότητας (risk indicator), επίδοση που μόνο εταιρίες υψηλής φερεγγυότητας μπορούν να επιτύχουν. Ο μέσος όρος του δείκτη επικινδυνότητας (risk indicator) στον κλάδο είναι 2,3.

Επιπλέον η D&B βαθμολόγησε την Fronius με το απόλυτο σκορ 100 (με άριστα το 100), επίδοση που αντιπροσωπεύει πάρα πολύ χαμηλό κίνδυνο χρεοκοπίας.

*1 = χαμηλότερος κίνδυνος; 4 = υψηλότερος κίνδυνος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ