Αυτό που ψάχνεις για κλιματισμό & θέρμανση

4.079 επισκέψεις στο άρθρο

Η λύση που σας προτείνει η AirAliferis είναι οικονομική, απλή, αξιόπιστη, ασφαλής, ευέλικτη, επεκτάσιμη και συμφέρουσα. Βρείτε τα πάντα γύρω από τον κλιματισμό, την θέρμανση και τα ηλιακά συστήματα που θα σας γλιτώσουν πολλά χρήματα. . .

Κλιματιστικά – Αντλίες Θερμότητας – Ηλιακοί Θερμοσίφωνες από το AirAliferis: Από τις καλύτερη τιμές, ευκαιρίες & προσφορές στην Ελλάδα. Επωφελήσου από τις καλοκαιρινές προσφορές!

Η AirAliferis, με την τεχνογνωσία που της προσφέρουν τα 25 έτη εμπειρίας στην αγορά, σου δίνει  λύση σε αυτό που ζητά το σπίτι ή η επιχείρηση σου σχετικά με την θέρμανση, τον κλιματισμό και τα ηλιακά συστήματα για ζεστό νερό χρήσης και όχι μόνο, παρέχοντάς σας πολλά πλεονεκτήματα με ελάχιστο κόστος.

Η AirAliferis σου προτείνει:
- Αντλίες θερμότητας από 2.900 ευρώ
  • Οι αντλίες θερμότητας της LG ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να διατηρούν τους χώρους σας στην ιδανική θερμοκρασία με τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Διατίθονται σε διαιρούμενες μονάδες (εσωτερική/εξωτερική ) και μονάδες Monoblock (εξωτερικής τοποθέτησης).
  • Η αντλία θερµότητας DAIKIN Altherma αποτελεί την πλέον αποδοτική λύση, καθώς τα 4/5 της θερµότητας που χρησιµοποιεί είναι ελεύθερα διαθέσιµα στο περιβάλλον. Οι αντλίες θερµότητας κάνουν αυτό ακριβώς που λέει και το όνοµά τους. Αντλούν θερµότητα δηλαδή από το περιβάλλον και την αποδίδουν στο χώρο µας. Για το λόγο αυτό η αεροθερµική ενέργεια που χρησιµοποιούν οι αντλίες θερµότητας όπως το σύστηµα Daikin Altherma θεωρείται Ανανεώσιµη Πηγή Ενέργειας.
  • Οι αντλίες θερμότητας Carrier αποτελούν την ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών αυτόνομη εγκατάσταση σε νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτήρια ή ενσωμάτωση σε ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό Μέσω της χρήσης της αντιστρέψιμη αντλίας, οι αντλίες θερμότητας Carrier μπορουν να ενσωματωθούν σε ήδη υπάρχουσες πηγές θερμότητας.
- Ηλιακοί θερμοσίφωνες Calpak από 642 ευρώ!
Calpak Eco2 1602es Selective Διπλής Ενέργειας
  • Επιλεκτικός απορροφητής αλουμινίου (high selective)
  • Υδροσκελετός από χαλκό με συγκόλληση laser.
  • Μόνωση από υαλοβάμβακα.
  • Πλαίσιο από προφίλ αλουμινίου.
  • `Αθραυστο τζάμι υψηλής διαπερατότητας.
 
Μην χάσετε τις υπόλοιπες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!
Η AirAliferis συμμετέχει στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ` οίκον ΙΙ.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα.
 
Ακόμη, η AirAliferis  σου προσφέρει:
- Δωρεάν Μεταφορικά  (για παραγγελίες άνω των 200¤ εντός Αθηνών)
- Δυνατότητα παραγγελιών on line.