Αυτό το Σάββατο τα εγκαίνια της iNTERLiNKED Expo 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο

2.006 επισκέψεις στο άρθρο

Ανοίγει τις πύλες της αυτό το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου, και θα υποδέχεται επισκέπτες μέχρι και τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, η iNTERLiNKED Expo Southeastern Europe 2019, η έκθεση για τις ψηφιακές τεχνολογίες εικόνας και ήχου και αυτοματισμούς κτιριακών εγκαταστάσεων.

Η μοναδική έκθεση του χώρου, στην Ελλάδα και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή τής Νοτιοανατολικής Ευρώπης αφορά σε σύγχρονες Τεχνολογίες σε όλους τους τομείς μιας μοντέρνας, "έξυπνης" και ολοκληρωμένης εγκατάστασης, που περιλαμβάνει ήχο, φως, εικόνα, αυτοματισμούς ελέγχου & ψηφιακή σηματοδότηση, δίνοντας έμφαση στη σύγκλιση, τη διασυνδεσιμότητα την ευχρηστία και τη λειτουργικότητα όλων των επιμέρους πεδίων: από ένα σύστημα, έως ένα τεχνολογικό οικοσύστημα.
 
Οι επισκέπτες της iNTERLiNKED Expo, θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις για την επιχείρησή τους, όσον αφορά στις "έξυπνες" κτιριακές εγκαταστάσεις, την ασφάλεια, τους αυτοματισμούς, τον ήχο και την εικόνα, την ψηφιακή σήμανση  και τον φωτισμό.
 
Η είσοδος στην iNTERLiNKED Expo είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι η ηλεκτρονική εγγραφή στη σχετική φόρμα επισκεπτών στο επίσημο web site της έκθεσης.
 

Παράλληλα με την έκθεση, θα πραγματοποιηθεί, επίσης, διήμερο συνέδριο, με παρουσιάσεις και σεμινάρια, στο οποίο θα συμμετάσχουν Έλληνες και ξένοι ομιλητές, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες τεχνολογικές και προϊοντικές εξελίξεις, σε όλους τους βασικούς εκθεσιακούς τομείς. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.
 
 
Επίσης, στο πλαίσιο της iNTERLiNKED Expo 2019 θα υπάρχουν και παράλληλα demos 2 φορές την ημέρα στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, με συστήματα προς ακρόαση.
 
 
iNTERLiNKED Expo 2019
Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 30 Νοεμβρίου, 1 & 2 Δεκεμβρίου 2019, 11:00-20:00.
www.interlinkedexpo.com