Αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο

5.118 επισκέψεις στο άρθρο

Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε με το φυσικό αέριο στο διαμέρισμα σας χωρίς την συγκατάθεση της πολυκατοικίας και να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της θερμικής άνεσης και της οικονομίας.

Οι εφαρμογές του φυσικού αερίου στον τομέα της θέρμανσης είναι αρκετά γνωστές όπως επίσης και τα οφέλη της χρήσης του φυσικού αερίου σε σχέση με άλλα καύσιμα.

Για ό,τι αφορά την θέρμανση εμπιστευτείτε τους ειδικούς, e-Therm.

Φυσικό Αέριο στο διαμέρισμα; επιλέξτε το κοτυφαίο πακέτο!
+ Λέβητας συμπύκνωσης
+ Έλεγχος Wi-Fi
+ 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η e-Therm αναλαμβάνει την εγκατάσταση σας από την αρχή μέχρι και την παράδοση της είτε πρόκειται για θέρμανση διαμερίσματος είτε για κεντρική θέρμανση πολυκατοικιών είτε για βιομηχανική χρήση.

Στόχος είναι η ολοκληρωμένη πρόταση που λαμβάνει υπόψη της την καλύτερη σχέση μεταξύ δαπάνης και απόδοσης. Το φάσμα των εργασιών τους καλύπτει ατομικές θερμάνσεις σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, με την εγκατάσταση ατομικού λέβητα φυσικού αερίου και την παραγωγή ζεστού νερού , την αντικατάσταση του καυστήρα του λεβητοστασίου από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο σε πολυκατοικίες , την συντήρησή του εξοπλισμού, καθώς επίσης και μια σειρά καθώς επίσης και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και καύσιμα μου καυσίμου .
 
Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε με το φυσικό αέριο στο διαμέρισμα σας χωρίς την συγκατάθεση της πολυκατοικίας  και να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της  θερμικής άνεσης  και της οικονομίας.

Ενημερωθείτε για τη δική σας εγκατάσταση με το πρόγραμμα επιδότησης που σας προσφέρει η εταιρεία e-Therm.

Οι ατομικοί λέβητές φυσικού αερίου διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Τους συμβατικούς λέβητες και τους λέβητες συμπύκνωσης. Με τα σημερινά δεδομένα κοστολόγησής του πετρελαίου η εξοικονόμηση ενός λέβητα συμπύκνωσης σε σχέση με μία εγκατάσταση πετρελαίου είναι της τάξης του 20-25%.
 
Απευθυνθείτε στην εταιρεία e-Therm και βρείτε τα πάντα γύρω από:
  • Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
  • Αυτονομία σε παλιές πολυκατοικίες
  • Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας 
  • Αντικατάσταση Καμινάδας Αερίου
  • Συντήρηση Συστημάτων Θέρμανσης