Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού

Διαβάστηκε από 1241 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/12/2017

Ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού της Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

 
Στο πλαίσιο της  περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας και έχοντας ως στόχο την σύγκλιση βέλτιστων πρακτικών από διαφορετικούς κλάδους και οργανισμούς, η Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προχώρησε στην κάλυψη καίριων θέσεων από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Ήδη, μέσα στο τελευταίο εξάμηνο του 2017,  έχουν ενταχθεί στο υφιστάμενο στελεχιακό δυναμικό της Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ τα ακόλουθα στελέχη:
  • Ο κ. Δημήτρης Φιλιππίδης, ανέλαβε τη θέση του Supply Chain Director. Έχει πλούσια εμπειρία σε όλα τα στάδια και τις φάσεις λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας, έχοντας επιδείξει σημαντικά αποτελέσματα στην πάνω από 20ετή πορεία του στο χώρο. Εκτός της θητείας του σε ελληνικές εταιρείες, έχει βρεθεί σε θέσεις υψηλής ευθύνης σε πολυεθνικές επιχειρήσεις με εστίαση πάντα στο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας. Έχει ηγηθεί σειράς δια-τμηματικών projects εφοδιαστικής αλυσίδας, εφαρμογής ERP και ηλεκτρονικού εμπορίου. Πιο πρόσφατες σχετικές αναφορές της δουλειάς του, είναι από την Jacobs Douwe Egberts Greece, όπου κατείχε τη θέση του Logistics Manager Greece και από την Mondelēz International Greece, όπου ήταν Southern Europe Master Data Manager & Logistics Operations Manager.
  • Η κ. Ειρήνη Χαλκιαδάκη, ανέλαβε πρόσφατα τη θέση της Marketing Director. Στην υπερ-δεκαπενταετή θητεία της σε μεγάλες ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρείες, έχει μελετήσει και εφαρμόσει αποτελεσματικά δημιουργικές στρατηγικές Marketing. Τα τελευταία 4 χρόνια κατείχε θέσεις υψηλής ευθύνης στη Vodafone Greece (Brand, Sponsorships & Customer Insights Manager, Consumer Contract Propositions & GtM Manager), ενώ για πάνω από 5 χρόνια «υπηρέτησε» το Marketing της KORRES NATURAL PRODUCTS SA, με πιο πρόσφατη θέση αυτή της Head of Marketing Greece. Επίσης, θήτευσε για 8 χρόνια στην COLGATE PALMOLIVE HELLAS, όπου είδε και τη διεθνή αγορά, με πιο πρόσφατη θέση αυτή της Οral Care Marketing Manager.
  • Η κ. Βασιλική Χρήστου -Βασιλειάδου, ανέλαβε καθήκοντα Public Sector Manager. Οι πλέον πρόσφατες καταγραφές της δουλειάς της, είναι από τη Hewlett Packard Hellas στο ρόλο της Public Sector Enterprise Account Manager και από την Info Quest SA στο ρόλο της Public & Utilities Business Unit Sector Sales Manager.
  • Ο κ. Νίκος Κούκος, ανέλαβε τη θέση του B2BSalesManager. Τα τελευταία χρόνια  εργάστηκε ως Head of Consumer Industrial Services στη Singular Logic ενώ μεταξύ άλλων παλιότερα ως Senior Account Manager στις εταιρείες Intracom και Unisystems.
  • O κ. Νίκος Κουρσουμπάς ανέλαβε τη θέση του Business Controller. Τα τελευταία χρόνια  εργάστηκε ως Finance Manager στην εταιρεία Maillis Group, ενώ παλιότερα κατείχε τη θέση του Financial Controller στην εταιρεία Schneider Electric.
Με αφορμή τις νέες αυτές προσλήψεις, η Managing Director της Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, κα Μαρίκα Λάμπρου, δήλωσε : «Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μας στελέχη στην οικογένεια ΚΑΥΚΑΣ. Είμαστε σίγουροι πως η πολυετής και επιτυχημένη πορεία τους, οι ικανότητές τους, αλλά και ο πλουραλισμός των διαφορετικών  παραστάσεών τους, θα συμβάλουν αποφασιστικά τόσο στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων μας όσο και στην ενδυνάμωση της ηγετικής μας θέσης.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η μοντέρνα άποψη του παραδοσιακού!

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

Οικονομικές προτάσεις σε επιλογές κλιματισμού!

«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον»

Σεμινάριο για τον επαγγελματικό κλιματισμό από την LG Electronics

YΠΕΝ: Πρόσκληση σε κοινή συνέντευξη Τύπου

Το RainbowWarrior στα ελληνικά νησιά

Συνάντηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προεδρείο της Ένωσης Βενζινοπωλών θεσ/νικης

Κατεργασμένο δέρμα αρκούδας βρέθηκε κοντά στον Αλιάκμονα

30% όφελος στα LG Sound bars με τη αγορά μιας LG τηλεόρασης

Περιοδεία του Αν. ΥΠΕΝ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

Κάντο γρήγορα & οικονομικά! Αυτονομήσου τώρα!

Νέο κατάστημα ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ στον Πειραιά

Οικολογικό φεστιβάλ στην Εύβοια!

Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας

Sports Marketing Awards 2017: Βραβεία για την LG!

Υπέρ της Καθαρής Ενέργειας η Greenpeace

Rotoseptic : Aριστη τεχνολογία για την επεξεργασία λυμάτων

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

περισσότερα »