Βάλτε πλυντήριο και σίδερο μαζί!

2.463 επισκέψεις στο άρθρο

Ρούχα που αρνούνται να σιδερωθούν; Όχι πια, καθώς τα πλυντήρια της Candy με την τεχνολογία ατμού αναλαμβάνουν να τα ξεζαρώσουν και να τα φρεσκάρουν υγιεινά.

Η Candy παρουσιάζει μια νέα σειρά πλυντηρίων που μειώνει έως και 80% τα τσακίσματα, τα ζαρώματα και γενικά το τσαλάκωμα των ρούχων από την πλύση, κάνοντας το σιδέρωμα μια από τις πιο εύκολες οικιακές δουλειές! Χάρη στο καινοτομικό πρόγραμμα ατμού “EasyIron”, ενσωματωμένο σε όλα σχεδόν τα μοντέλα πλυντηρίων ρούχων της Candy,oατμόςδιαστέλλει τις ίνες των ρούχων καθιστώντας τα πιο ευκολοσιδέρωτα, μειώνοντας σημαντικά την κούραση του καθημερινού σιδερώματος και προσφέροντας ταυτόχρονα στην υγιεινή του νοικοκυριούμέσα από το βαθύ καθαρισμό των ρούχων.

Πολλαπλά πλεονεκτήματα με τη νέα τεχνολογία της Candy:
  • Το πρόγραμμα ατμού “EasyIron” σε 3 παραλλαγές: είτε ως επιπλέον επιλογή φάσης μετά το στύψιμο που διαρκεί 30 ακόμη λεπτά (το ενεργοποιείτε όποτε εσείς θέλετε) είτε ως τελευταίο μέρος του κύκλου πλύσης σε κάποια προγράμματα είτε πάλι ως αυτόνομο πρόγραμμα στα πλυντήρια-στεγνωτήρια της Candy για φρεσκάρισμα των ρούχων σας.
  • Ο ατμός παράγεται από την αντίσταση του πλυντηρίου, οπότε ο αντίστοιχος μηχανισμός είναι απλός, δεν χρειάζεται ειδική συντήρηση και δεν είναι ευαίσθητος σε άλατα του νερού.
  • Από τα μέσα Μαρτίου 2018, όλα τα μοντέλαπλυντηρίου ή πλυντηρίου-στεγνωτηρίου εμπρόσθιας φόρτωσης από 7 έως 10 κιλά της Candy (ακόμη και τα τύπου slim με βάθος μόνο 40 εκ.) θα διαθέτουν την τεχνολογία ατμού με ενδεικτικές τιμές που ξεκινάνε από τα 379 ευρώ! Επιπλέον, αν προτιμάτε τα πλυντήρια άνω φόρτωσης, η Candy είναι η μοναδική εταιρία που θα διαθέτει ανάλογα μοντέλα με τεχνολογία ατμού,με αποτέλεσμα κάθε σας επιλογή να κάνει το σιδέρωμα πιο εύκολο!