Boiler Suntech από την Mechanical Solutions

2.005 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Mechanical Solutions διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, για να θερμαίνει και να ψύχει τους χώρους με οικονομικό και οικολογικό τρόπο.

Boiler Suntech από την  MECHANICAL SOLUTIONS 

Τα μπόιλερ της Suntech κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και διατίθενται με χωρητικότητα από 150 lt έως 5000 lt.
Είναι κατασκευασμένα από λαμαρίνα, έχουν επικάλυψη προστασίας glass-εμαγιέ (σμάλτο) και προστασία ανοδίου.
Διαθέτουν αντιμικροβιακή κατασκευή για θέρμανση πόσιμου νερού, εξασφαλίζουν σταθερή και γρήγορη παροχή ζεστού νερού, ενώ έχουν λειτουργική σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου.
Διαθέτουν έως και δυο σπειροειδείς εναλλάκτες, οι οποίοι θερμαίνουν το νερό της κυρίας δεξαμενής μέσω συναγωγής και πάνω τους μπορούν να συνδεθούν (ανάλογα με το τι διαθέτουμε): ηλιακός συλλέκτης, καυστήρας (πετρελαίου, πέλετ, ξύλου, αερίου κτλ.), αντλία θερμότητας, δεξαμενή buffer και γενικά συσκευές που διαθέτουν κλειστά κυκλώματα θέρμανσης νερού. Τα μπόιλερ της Suntech έχουν δεξαμενή με υποδοχείς για αισθητήρες θερμοκρασίας, θερμομέτρου και ηλεκτρικής αντίστασης (στα μπόιλερ λεβητοστασίου δεν περιλαμβάνεται η ηλεκτρική αντίσταση) συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
 
Η μεγάλη γκάμα προϊόντων εξοπλισμού πισίνας της MECHANICAL SOLUTIONS εκτείνεται από την μελέτη, το σχεδιασμό έως και την ολοκλήρωση του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MECHANICAL SOLUTIONS πατήστε εδώ.